jurach Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 To budu někde mezi Hanoi a Ho CHi Minem každopádně vzhledem k tomu, že na tohle podnikání není potřeba žádné povolení a stačí parašutistická licence, tak si to chce opravdu dobře vybrat, s kým skáčeš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 panove, tady maji byt temata jen k vasim vozum a myslim, ze je zbytecne aby tady kvuli jednem svetlum bylo dalsi tema. Co s tim? Já bych to chtěl nechat jelikož dávám dost foteček...a s Vittem jsem o tom předběžně mluvil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 panove, tady maji byt temata jen k vasim vozum a myslim, ze je zbytecne aby tady kvuli jednem svetlum bylo dalsi tema. To vím a omlouvám se, každopádně toto je spíš žert než cokoliv jiného - mrkni do tématu k Mischickovi, tam je to asi trochu vysvětleno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 gratulujem a teraz som Romanovi robil novší podpis na FL svetlá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 gratulujem a teraz som Romanovi robil novší podpis na FL svetlá Já se nedoplatim... :) Mároš: ten nápis hificar jsi zapomněl! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 ja viem, cez deň to pridám zajtra :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Mároš: ten nápis hificar jsi zapomněl! nemuzes mit vsechno hned a naraz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Všechno NEJ k face lampám pane parašutisto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 ja vas chapu, ale kdyz takhle budeme kazdymu davat vyjimku tak jak to tu bude vypadat. Ja bych to bud smazal a nebo staci presunout do jine sekce a je to v pohode. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 pane boze ja se z toho poseru, to snad neni moznay navic se jaksi nemuzu zbavit dojmu ze to Jurach myslel trosicku jinak. No to je jedno, kazdopadne za me si zaslouzis gratulaci akurat k tomu jak rychle jsi dokazal otocit a zes ty svetla sehnal za jeden den prozradis cenovku ? Jinak kdyz uz tu mame tohle "gratulacni" vlakno ktere vzniklo rekl bych hlavne diky Romanovym obrazkovym spamovacim schopnostem, ktere evidentne dosahuji kvalit jeho textoveho spamovani, rekl bych ze casem zapadne pak ho zamceme a smaznem. Takze pro Vas vsechny co mate ten omlazenej cernej plevel ve vlaknu :) a chcete se ho zbavit, poslete SZ s odkazem na post, postrikam tu svini Randapem vono to zmizi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 ja vas chapu, ale kdyz takhle budeme kazdymu davat vyjimku tak jak to tu bude vypadat. Ja bych to bud smazal a nebo staci presunout do jine sekce a je to v pohode. Jirko: tak to přesun do jiné sekce ale tak nějak pod těma dvojkovýma Octávkama. Jinak musim pochválit protože na Skodahome by Jurach už dostal dávno prcáka v podobě varování.Jsem rád že tady jsou rozumnější lidi. P.S každopádně nemazat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 ja navrhuji v OII bud Exterier nebo Ostatni - to uz je asi celkem jedno kam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Olafe: at Ti dnes ten tataráček zaskoči :) Cena za obě světla v autorizovaném servisu byla 2890,- a podotýkám že to bylo přes známeho co mi to dal bez jejich marže. Badys mě je taky nabízel a pak volal ale rozhodl jsem se pro novy světla.Byla to fuška to sehnat...v servisu pojem face byl ze začátku tak trošku "nadávka" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 tak to mas teda muj obdiv, 3T bych za ne nedal ani nahodou jen proto abych je mel dalsi den, na tvou pocest sudam FL svetla na tri dny za kazdej tacek na jeden den :) :lol: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Romane vyzerá to pekne... :) ale 3T by som za ne určite nedal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Olafe: at Ti dnes ten tataráček zaskoči Cena za obě světla v autorizovaném servisu byla 2890,- a podotýkám že to bylo přes známeho co mi to dal bez jejich marže. Badys mě je taky nabízel a pak volal ale rozhodl jsem se pro novy světla.Byla to fuška to sehnat...v servisu pojem face byl ze začátku tak trošku "nadávka" Tak mě je známej servis nabízel za 1240 s DPH. pane boze ja se z toho poseru, to snad neni moznay navic se jaksi nemuzu zbavit dojmu ze to Jurach myslel trosicku jinak. Jinak kdyz uz tu mame tohle "gratulacni" vlakno ktere vzniklo rekl bych hlavne diky Romanovym obrazkovym spamovacim schopnostem, ktere evidentne dosahuji kvalit jeho textoveho spamovani, rekl bych ze casem zapadne pak ho zamceme a smaznem. Snad to není nařčení z ironizující provokace? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Jurach: ahoj bejku :) No vidíš jak Tvoje založené vlákno má uspěch a sledovanost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 no po te co jsem docelt Misakovo vlakno to bylo naprosto jasne, ale proc to to trochu nerozvyrit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Jurach: ahoj bejku No vidíš jak Tvoje založené vlákno má uspěch a sledovanost :) Ale to jen díky tomu, že je O TVÝCH SVĚTLECH. no po te co jsem docelt Misakovo vlakno to bylo naprosto jasne, ale proc to to trochu nerozvyrit Ach jo, zase mi na to přišli :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 tak jsem to kluci presunul do Exterieru :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 no nevim cece slita se tu jeden mod za druhym, kvuli tvejm svetlum ma ted jurach malej cernej punticek kterej mu budeme postupne obtahovat az z nej bude velkej puntik :lol: :) Romane to je na :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Tož puntík, nepuntík, prdel MUSI BYT !!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Jak to tady vidím, tak přemejšlím, že bych se domluvil s někým z fora kdo je v okolí matičky Prahy a zadní facelliftový světla mu pronajímal, nemusel by to bejt špatnej business :) ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Milane: vůbec nevím jak jsi to myslel...jsem nějakej natvrdlej asi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Doufám, že oceníš moji snahu http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=972 Jurach: ocenil bych Tě ještě mnohem více kdyby zajistil aby MB vyráběla upgradovany zadní světla s nápisem Octavia .... :) něco jako ty přední. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Jak prisla FL na trh, tak se nikomu zadni svetla nelibily a ted uz lidi pomalinku meni nazor Jeste si zvyknout na predni FL svetla a bude to zase pekne auto mne sa od zaciatku pacili ovela viac. Paci sa mi ta cira optika len s vodorovnymi linkami, v noci to robi krasny efekt :) Co sa tyka prednych, na tych je SUPER ten napis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Tak už je mám objednaný taky. Faktem je, že 3tis bych za ně taky nedal. Sice je nebudu mít dneska, ale zato á 530,-/ks 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Tak už je mám objednaný taky. Faktem je, že 3tis bych za ně taky nedal. Sice je nebudu mít dneska, ale zato á 530,-/ks Hmmm... tak to je brutální rozdil ale co...člověk nemuže furt vydělávat...musi občas i prodělat...to je hold život... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Tady něco pro tebe Romane. Dneska jsem se stavoval za kámošem na Audi a měl na saloně tohle - V6 3,0 TDi - samozřejmě řada S 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Tady něco pro tebe Romane. Dneska jsem se stavoval za kámošem na Audi a měl na saloně tohle - V6 3,0 TDi - samozřejmě řada S Běhá mě mráz po zádech z toho vzrušení To je nádhera! Kolik stoji takový nesplnitelný sen? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.