Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Hoši,hoši...nemám vůbec nějak náladu.Dnes jsem svolal kontrolní den na akci a nepozval tam provozovatele takže TRAPAS jako kráva...nadávam si do idiotu a nejraději bych se neviděl... :D

Romane Romane, vždyť je teprve ÚTERÝ, co budeš dělat v pátek? Ne, hlavu vzhůru, je to nepříjemný, ale stanou se horší věci. Na druhou stranu si z toho vem to pozitivní, klidně bych se vsadil, že už se ti to v životě nestane. :palec:

Odkaz ke komentáři

Stormiku: je to první navigace kterou mám v mobilním telefonu a jsem opravdu milé překvapen jelikož mám TomTom One na který nedám dopustit jelikož mám možnost jednou za rok bezplatně zaktualizovat mapy a veškeré omáčky okolo.

Funguje to bez poplatku a je tam podmínka ay telefon měl operační systém a vestavěný modul GPS.Dá se pořídit i externí modul ale je to velká otrava a ztráta komfortu.Zkus to a uvidíš :D

Odkaz ke komentáři
Aha, tak to by v tom případě mohlo šlapat i s mou C905, co myslíš ??

Zrovna s timto modelem jsou trošku "potíže" co se týče navigace :D

C905 je zatím také jedním z mála telefonů Sony Ericssonu s vestavěným GPS modulem. Ten můžete používat pro práci s Google Maps a nebo také s navigačním programem Wayfinder Navigator. Ten se nám ale nepodařilo u našeho testovacího kousku rozumně rozběhnout – Wayfinder odmítal určit pomocí GPS pozici. Pravděpodobně však tento problém souvisel s licencí, která se zdála být nepřítomna. V prodejních kouscích by tak mělo být vše v pořádku. Co ale pravděpodobně bude záležitostí několika verzí firmwaru, je vylepšení citlivosti vestavěného GPS čipu. Dnešní telefony totiž umí získat pozici během zhruba 10 sekund, C905 mezi ně ale nepatří a i při samotné navigaci není určování aktuální pozice zcela nejpřesnější. GPS tak může být užitečným pomocníkem ve chvílích, kdy se opravdu potřebujete najít, ale pro vážnou navigaci jej zatím použít asi nepůjde. Sony Ericsson bude muset v této oblasti zapracovat.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...