Storm Odesláno Září 30, 2009 Sdílet Odesláno Září 30, 2009 Já to mám vyřešené tím způsobem, že mám nainstalované XP a stáhnul jsem si vzhled Visty...a jsem spokojený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Září 30, 2009 Sdílet Odesláno Září 30, 2009 Tak to problém není...ten bios by měl umět emulovat IDE rozhraní...přinejhorším natáhne driver z flashky... no co mam zkusenost tak ne vsechny biosy umi emulovat IDE rozhrani, a taky bych moc nespolehal na to ze se Ti podari drivery natahnou z flasky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 30, 2009 Sdílet Odesláno Září 30, 2009 S Vistama budou vždy problémy, už jen ty hloupé dotazy jestli opravdu chci udělat to co dělám... je to dobré aby sa ti sama od seba nenainštalovala nejaká kravina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 30, 2009 Sdílet Odesláno Září 30, 2009 a co takto Win 7??ja to mam a fici mi to dost pohode...licencia je platna do juna 2010 crackni si ju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 no co mam zkusenost tak ne vsechny biosy umi emulovat IDE rozhrani, a taky bych moc nespolehal na to ze se Ti podari drivery natahnou z flasky! Tak si ten driver jednoduše integruješ přímo do instalace XP, když na to příjde...to je otázkou pěti minut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 S Vistama budou vždy problémy, už jen ty hloupé dotazy jestli opravdu chci udělat to co dělám... Jak už jsem říkal, to je jen o tom si to umět vypnout...nic složitýho, nevím, proč o tom každej mluví jako o něčem zásadním... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Jo, to je fajn, ale stejně nevidím logiku v tom, když se to ptá na spouštění součástí windows... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Tak si ten driver jednoduše integruješ přímo do instalace XP, když na to příjde...to je otázkou pěti minut :) Ano s tim souhlasim ... Ja nerikal, ze to je neco sloziteho ... ale ze to muze byt problem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Nechal jsem spustit instalaci Vist ;) ted tam nacpat SAP,word,excell,nějakou tu komunikaci,vypalovačku,antivirák a zase na tři roky bude klid :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 no to jsem zvedav jestli budes mit na 3 roky klid :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 no to jsem zvedav jestli budes mit na 3 roky klid ^_^ Je to nějaká odolná potvora či co takže prej s tim mužu hodit o zed a tak ;) a to si nedělám prdel :) Lenovo maji kolegové z dispečinku a po dobu sedmi let neřešili prej ani jedinou reklamaci což taky asi o něčem svědčí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 no Ja myslel spis operaci system :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 no Ja myslel spis operaci system :-) to by riešil iba Linux :) ...akurát Word by nahradil Open Office-om ale SAP mu na tom určite nepôjde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 jj to urcite ... souhlasim ... mam Ubuntu a pohodicka ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 jj to urcite ... souhlasim ... mam Ubuntu a pohodicka ... No jó, tím se to vysvětluje ^_^ ...takový mám nejradši, Win používali naposledy ve verzi 98, pak přešli na Linux a pořád budou povídat, jak je Win na prt a že nic nevydrží ;) (nebrat zase tak vážně, dělám si prdel ;) ). Ale jako fakt...nevím, proč by to nemělo přežít tři roky...ono to je jen o tom, kolik si do toho systému nacpeš pikačovin a co s ním děláš. Při seriózním používání s tím problém nebude, přecijenom Vista běží v podstatě na jádru Serveru 2008, takže tam už je stabilita o něčem jiným :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 skaja toho neukecas ten ma i na aute reklamu linuxservery :) ;) ;) ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 skaja toho neukecas ten ma i na aute reklamu linuxservery :) ;) ;) ^_^ A to přidává nějaký koníky?? ...Tak to taky zkusím ^_^ ...Za kolik koní je linux a kolik přidá MS?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 to SKAJA: ja jsem windows pouzival asi 10 let, na linuxu jedu tak pul roku ...Ja neprotezuju ani jeden system, oboji ma sve mouchy ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Ted jsem byl na obědě s kamarádem co si pořídil novou Octávii ze skladových zásob za 380 tisic a tak mi řikal že mu kuna prokousala podtlakovy hadice u turba :) timpádem se musi měnít celej segment což obnáši cca 2 tisice.Na záruku se to nevztahuje a tak to musi zacálovat pěkně z kapsičky....docela debilní představa když to valite po dálnice nebo předjiždíte a najednou Vám dojde dech ;) Muže to být dost nebezpečny...brrr... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Jj, to každopádně...asi jako když předjíždíš a spadne ti to najednou do nouzáku...což u DPFka není zase nic neobvyklýho, že :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Jj, to každopádně...asi jako když předjíždíš a spadne ti to najednou do nouzáku...což u DPFka není zase nic neobvyklýho, že :) promluvil (propsal) odbornik na slovo vzaty hawk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 promluvil (propsal) odbornik na slovo vzaty hawk No ty se směješ, ale my už to párkrát se Snížou zažili...a jako celkem hukot v ten moment :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 No ty se směješ, ale my už to párkrát se Snížou zažili...a jako celkem hukot v ten moment :) hukot bolo aj to držanie nad 3000otáčok na 4-5 prevodom stupni cestou k vám ;) ;) ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 hukot bolo aj to držanie nad 3000otáčok na 4-5 prevodom stupni cestou k vám ;) ;) ^_^ Jj, tam je proces regenerace nejúčinější :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 to Roman: to je good cena 380tKč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Tady je krasavec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Pěknej...tenhle design já můžu :) ;) ;) ...Já mám ještě ten starší, ten není tak vychytanej ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 moc peknej romco ..skajiiku ty mas podbnej nee?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Mám Visty téměř od začátku, co vyskočily, jsem celkem spokojený, jen se delší dobu rozjíždějí. A teď jen čekám, až vypustí českou verzi sedmiček, každý to podle té poslední zkušební verze chválí. Původně jsem chtěl pořídit hned tu anglickou verzi, ale přeci jen s tou českou to bude pohodlnější. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 moc peknej romco ..skajiiku ty mas podbnej nee?? Jj, něco podobnýho, ale mám ještě ten starší design...tohle už je čistě Lenovácká úprava, já mám ještě klasický IBM :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.