Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

jj to urcite ... souhlasim ... mam Ubuntu a pohodicka ...

No jó, tím se to vysvětluje ^_^ ...takový mám nejradši, Win používali naposledy ve verzi 98, pak přešli na Linux a pořád budou povídat, jak je Win na prt a že nic nevydrží ;) (nebrat zase tak vážně, dělám si prdel ;) ). Ale jako fakt...nevím, proč by to nemělo přežít tři roky...ono to je jen o tom, kolik si do toho systému nacpeš pikačovin a co s ním děláš. Při seriózním používání s tím problém nebude, přecijenom Vista běží v podstatě na jádru Serveru 2008, takže tam už je stabilita o něčem jiným :)

Odkaz ke komentáři

Ted jsem byl na obědě s kamarádem co si pořídil novou Octávii ze skladových zásob za 380 tisic a tak mi řikal že mu kuna prokousala podtlakovy hadice u turba :) timpádem se musi měnít celej segment což obnáši cca 2 tisice.Na záruku se to nevztahuje a tak to musi zacálovat pěkně z kapsičky....docela debilní představa když to valite po dálnice nebo předjiždíte a najednou Vám dojde dech ;) Muže to být dost nebezpečny...brrr...

Odkaz ke komentáři

Mám Visty téměř od začátku, co vyskočily, jsem celkem spokojený, jen se delší dobu rozjíždějí. A teď jen čekám, až vypustí českou verzi sedmiček, každý to podle té poslední zkušební verze chválí. Původně jsem chtěl pořídit hned tu anglickou verzi, ale přeci jen s tou českou to bude pohodlnější.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...