Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Ja jsem vedel jak priblizne daleko od letiste bydlis, to ze jsme leteli vlastne primo nad tebou byla ale nahoda... :-)

Jeste tu mam jeden off-topic... Takhle jsem videl ja v praci v nedeli na radaru ten tvuj seskok... cervenou sipkou je oznaceny to letadlo, ze kteryho jsi skakal, (OM-JUM), je tam vyska ve ktere v tu chvili bylo a rychlost jakou zrovna letelo... :-) Bych se po*ral strachy... :-)))

post-333-1250019787_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ondřeji: v podstatě se to celé po seskoku odehralo během cca 5 minut a nejlepší bylo když jsme stáli před otevřenýma dveřma a čekali na pokyn k seskoku(zvláštní pocity to byli). Nahoře bylo 6-7 stupnu.Zajimala by mě přesná rychlost kterou jsme letěli dolů než se otevřel ten stabilizační padák ale když jsem se ptaltak by to mohlo být okolo 350km/h.Mysliš že to je reálny?

Odkaz ke komentáři
Dostala jsem se ke skouknutí fotek až teď, skákal i JaKr jo? :P moc hezký fotky :) Koukám pěkně sis to užil :palec:

Díky Jani :pest: Užil jsem si to náramně-to řikal i ten kluk se kterým jsem skákal.Jarda to chtěl udělat jako překvapení svy pani ale nakonec to dopadlo tak že jsme v letadle seděli kousek od sebe ;)

Mužu Ti říct že když se o tom ted bavím s lidma tak 90% mě řikaji že by neskočilo ani náhodou! Zvláštní! Přitom to je tak fakt skvělá záležitost ;)

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

tak snad se vam u nas libilo, Romane :) priste to staci nahlasit driv a muzete spat primo u nas

jen sestricka byla takova nemluvna cely vecer :) ale tvoje dcerka to nalezite dohnala za ni, to byl mazec :P

Odkaz ke komentáři

Tak ty se taky povedly a moc. Kvalitní fotka se dá udělat i kompaktem.Viděl jsem fotky kamráda , který byl v Norsku na rybách a nechtěl tahat zrcadlovku tak si od své dcery půjčil kompakt za 4000 tis. a fotky měl nejhezčí a předčil i daleko lepší fotoaparáty , které tam jeho kolegové měli.Jejich fotky nestály za nic. Na jeho fotkách byla hladina moře při setmění jako olejová skvrna, jako namalované.Tak nádherné fotky jsem dlouho neviděl. Není to vždy jen o fotoaparátu, ale umět si s tím za dané situace pohrát a nastavit ty správné hodnoty.

Odkaz ke komentáři

Par uzitecnych informaci pro Romana i pro ostatni:

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2009081701

mimo jine je zajimave, ze medializovana vymluva na 'osobu blizkou' neni spravny postup... pri pripadnem dalsim setreni hrozi postih za krivou vypoved. Jediny spravny, legalni a Listinou zakladnich prav a svobod garantovany postup je odmitnuti podani vysvetleni/vypovedi.

Odkaz ke komentáři

Tak včera vyvolené lidi z práce jeli na školení do Valtic...a večer to byla sodomagomora :)

Návštěva náměsti ve Valticích,Salon Vin a pak volná degustace ve dvou sklípkách-nemělo to chybu až na to že jsem tam utratil za vínečko cca 5 tisic :) :lool:

Nemělo to chybu.Do jednoho sklípku přijel dokonce Topol na kterého jsme čuměli jako vrána na tvaroh :pivo: asi tam byl pro víno jelikož byl během půl hodinky pryč ;)

Odkaz ke komentáři
v tom otáčku v krumlově jste si ještě měli dojit na nějaký představení, to je super zážitek

Ahoj Lukyne.V Krumlově je potřeba se do toho divadla objednávat půl roku dopředu a my jsme tam jeli jen na dva dny nečekaně na hrady a zámky.

Jinak včera v těch Valticich jsme byli ve sklipku kde bylo sto tisic lahvi...umíte si to představit??? Masakr!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...