kully Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Taky se pripojuju ke gratulaci k svatku a samozrejme i seskoku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 ta slečna ve žlutém si Romana obdivně prohlíží, aneb Roman - idol žen :) Kluci nezna tu slecnu ve zlutym nekdo.................. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Davidku: moc příjemná žena...prej to je slečna jednoho fotbalisty co umí pěkny kousky s míčem! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Davidku: moc příjemná žena...prej to je slečna jednoho fotbalisty co umí pěkny kousky s míčem! :) Tak to me sni musis nekdy seznamit..............dnes jsme vyhrali zapas a potom oslava narozeni ditete od kamarady,takze pohoda a fotky ze seskoku moc pekne...snad pujdu skocit jeste jednou,abych je mel taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Fotky luxusni, vse jsi zmaknul a poradne jsi si to uzil. Me by nahoru NIKDO nedostal... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 kuci mel hnedou prdel i pred odletem, nekecam, fakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 ...takže cvakačka nakonec proběhla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Všetko naj... k sviatku Romane... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 a jaka Storme a jaka, ale prd proti tomu jak se spolu sexualne stengroval Jar_da a jeho PILOT hi hi hi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 ...takže cvakačka nakonec proběhla Největší cvakačka proběhla když mě po cestě na letiště změřili laserovou puškou (vlastně nezměřili díky rušičkám :D ) ale raději jsem to otočil do protisměru abych se vyhnul připadnym problémum...jinak byl schovaný v příkopě a nebyl absolutně vidět!!! Olaf mluví o tom že tu kombinezu měl někdo přede mnou a byla od trávy :) Tady důkaz: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 a jaka Storme a jaka, ale prd proti tomu jak se spolu sexualne stengroval Jar_da a jeho PILOT hi hi hi Tak o tom snad ani nechci slyšet Roman - ...prý od trávy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 no nevim od kdy spina od travy "cvachta" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 ...ajajajajjjj :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Bylo to od trávy kluci. Roman působil sebejistě a nešel na něm strach poznat. Taky nemohl, protože ho neměl. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Další fotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Libore: co tam dělá ten strom za náma? O něm jsem ani nevěděl! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Tak to jsou fotky.Sakra Romane to je výška. Jak vysoko to bylo? Ty stromy byly až za letadlem do kterého jsi nastupoval na seskok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 ja stejne vubec nechapu tema na gratulovani kdyz ma roman tema o vlastnim aute :) to je proste dupolikat jeho tematu protoze se tady budete bavit o obyc FL svetlech na neFL OII ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Tak to jsou fotky.Sakra Romane to je výška. Jak vysoko to bylo? Ty stromy byly až za letadlem do kterého jsi nastupoval na seskok. Libore: bylo to ze čtyř kilometru a zima už byla hodně slušná :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Ty woe bych se posral strachy. Dost dobrý fotky a jsem rád že sis to užil. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Romane omlouvám se , ale já jsem Ti ani v Prostějově nepopřál k svátku. To jsem ostuda. Takže omluva a přeji vše nej !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Romane omlouvám se , ale já jsem Ti ani v Prostějově nepopřál k svátku. To jsem ostuda. Takže omluva a přeji vše nej !!! Libore: vůbec na to nemysli...v tom stresu a zmatku jsem byl rád že jsem Ti dal púapíry a návody od navigace.Snad se uvidime na Rozkoši kde bude podstatně více času a hlavně nebudou stresy...bylo tam hodně lidiček a s každym jsem chtěl aspon chviličku pokecat... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Tak to je drs! Hlavně, že sis to užil :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 ".. už dostal dávno prcáka v podobě varování.Jsem rád že tady jsou rozumnější lidi .." :) Nechť ti ty světla co nejdříve teplotnímy rozdíly prasknou ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Evers Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 Romane - zklamaní jako prase , sedim u zprav den co den a o velkém třesku ani slovo. Na nohy to umí každej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 Romane - zklamaní jako prase , sedim u zprav den co den a o velkém třesku ani slovo. Na nohy to umí každej :( ;) hajzle!!! Dvě hodiny potom co jsem "dopadl" na zem tak se stal ten průser...a kdybych to věděl předtím tak nevím,nevím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Evers Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 ;) hajzle!!! Dvě hodiny potom co jsem "dopadl" na zem tak se stal ten průser... to asi nebylo ze skoku ne ?? si možná něco špatného snědl :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 Hele Romane, kde to je ? :-) Sorry za kvalitu, nestih sem vyndat fotak, takze je to z videa... :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Evers Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 Neni to ta oblast co se na ni ted nove budou zkouset zbrane hromadného ničení ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 Ahoj Ondřeji! Co to vidím? To je moje základna Tys letěl nad mym bydlištěm??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.