Albert Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Dobrej mám motor 1.8 20v s chipovanou řídící jednotkou z 92kW na 106kW akorát mi motor zaklepal a opravovat to nemíním ještě když mě čekaly rozvody. Tak uvažuji o koupi motoru 1.8T ale s přáteli co děláme auta máme pocit, že by i elektrika a řidici jednotka mohly zůstat z motoru bez turba..?Máme špatný pocit?Cozté elektriky může zůstat?Co se musí dokoupit? Nebo je lepší připlatit a koupit rovnou komplet celou elektriku?Děkuji mnohokrát za infa;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 a to auto bude legalni pro provoz na nasich komunikacich a normalne projde STK? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Rozhodně neprojde přes STK. Sice se už číslo motoru nepíše do TP ale musí být použitý stejný motor a ne žádný jiný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
filipV Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Kabelový svazek i řídící jednotka je jiná, pokud už budete kupovat motor 1.8T tak ho sežeňte i s kabelovým svazkem a řídící jednotkou ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 A pravděpodobně bude problém i s budíkama a komfotem, immo... Přestavba na 3G... Airbag jednotka... Jinak řečeno, nemá to cenu pro normální provoz a hlavně tě ta přestavba vyjde dráž než kdybys koupil ofiko 1,8T. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Albert Odesláno Březen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 STK bych neřešil ;-)někteří chapou :-)) navíc jí mám starou 5dní takže na dva roky určitě vystaráno - Dnes jsem odstrojil komplet motor .. vše poodpojoval a zítra jde ven.. a nakonec se jede do Anglie pro celou Octávku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 A pravděpodobně bude problém i s budíkama a komfotem, immo... Přestavba na 3G... Airbag jednotka... Jinak řečeno, nemá to cenu pro normální provoz a hlavně tě ta přestavba vyjde dráž než kdybys koupil ofiko 1,8T. s budika problem nebude pokud sezene tu spravnou jednotku a kabelovy svazek... zadnou airbagovku ani prestavbu na 3g delat nemusi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Kdyz to prekope na starou lankovou 1,8T tak jo, ale novejsi s el.plynem si myslim ze tezko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.