Rhadley Odesláno Srpen 22, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2017 Zdravím, prosím vás ... jaký jsou asi tak nejlepší sterace na Octavií 1 r.v : 2000 1.9tdi 81 ... mam uz naprd a vubec to nestíra .. jestli gumicky v prdeli ?? Ale kdyz uz tak koupim oba dva nový ... můžete poradit nějakou značku ?? Popřípadě poslat odkaz kde se daji objednat??? Děkuji za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan.blazek Odesláno Srpen 22, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2017 Bosch Aerotwin Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Srpen 22, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2017 Koupíš v origo servisu ca 700-800 Kč jsou tak na dva roky, pak použiješ renovator a pokračuješ dál... Jinak toto téma už tu určitě je, zkus pohledat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Srpen 23, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2017 Flat sterace stoji za prd. Dle testu Sveta motoru nejlepe vychazeji original Skoda. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=16162 Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Srpen 23, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2017 Flat sterace stoji za prd. Dle testu Sveta motoru nejlepe vychazeji original Skoda. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=16162 Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Taky mám originál škoda a jsou fakt dobrý .. měl jsem i ty škoda economy a byly taky super .. není nutné kupovat super drahé stačí tyhle :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rhadley Odesláno Srpen 23, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2017 Muzes mi sem poslat kde je objednat? Děkuji. Taky mám originál škoda a jsou fakt dobrý .. měl jsem i ty škoda economy a byly taky super .. není nutné kupovat super drahé stačí tyhle :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan.blazek Odesláno Srpen 23, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2017 Mně ty Bosche fungovaly 2,5 roku a to je nijak nešetřim ( mám rád čisté okno ). Až dneska jsem dával nové gumičky grafitové a další dva roky. Když neohneš ty oc. Kolejničky co jsou v nich gumičky, vydrží Ti věčně. Gumičky mně stály 69. - k' Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 23, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2017 Dle testu Sveta motoru nejlepe vychazeji original Skoda. Když sem dřív kupoval SM, tak sem tam nikdy neviděl test, kde by nevyhrála Škodovka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.