Přejít na obsah

Váha vzduchu??? 1.8T 20V AGU 1999

Doporučené příspěvky

Ahoj mám problém s mojí octou. Od včera se mi stává že octa nastartuje a hnedka zdechne, občas se chvilku udrží ale pak stejně spadne zhruba na 100-300ot udusí se a zdechne. Po odpojení váhy vzduchu auto funguje a jede normálně dokonce se mi i zdá že výkon poklesl minimálně, při znovu zapojení váhy se motor okamžitě udusí. Benzínu mám v nádrži dost. Moc se v octě nevyznám tak bych potřeboval vedět a být si jistý že je to opravdu vadná váha vzduchu než jí koupím. Díky za odpověď.

Upraveno uživatelem Mike222
Odkaz ke komentáři

Syn měl u agu to samé, byla to prasklá hadice odvětrání pod sáním. Je to takové jakoby delší "z" (stála origo asi 250.-)

Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk

Děkuju za radu zapoměl jsem napsat že při tom startu jde ze zadu motoru slabý dým. Okem skoro neviditelný opravdu jen zlehka ale myslel jsem že by to mohl být výfuk jelikož bez váhy to taky nečmoudí. Je možný tu hadice přesněji popsat nebo jestli máte nějakou fotku kde by byla vidět. Momentálně nejsem totiž v takové finanční situaci abych mohl zkoušet prohazovat díly za nové, spíš potřebuju jít na jistotu.

Odkaz ke komentáři

A diagnostika je čistá? Nebo co změřit váhu přes VAG? Pokud je ale po odpojení vše v pořádku, tipoval bych to na ní. Popřípadě ji můžeš zkusit opatrně vyčistit.

Jinak obecně to může být spousta jiných věcí (třeba svíčky, cívky, zanesená klapka, nízký tlak paliva).

Odkaz ke komentáři

Na Vagu to bylo a vyhodilo to chybu myslim " cidlo hmotnosti vzduchu - nizke napeti" nebo jak to přesně je. Ano po odpojeni vahy se to chova normálně. Kdyz nastartuju a vahu zapojim motor se okamzite udusi proto si myslim ze by to ona byt mela. Jinak se zapojenou váhou uz nenastartuju vubec a pokud ano tak okamzite se to znovu udusi. Ale tak nerad bych ji kupoval zbytečně. Vim ze 100% odpoved nedostanu porad je sance ze to bude neco jineho tak radeji omrknu vse cim by to mohlo být nez to vymenin.

Upraveno uživatelem Mike222
Odkaz ke komentáři

Tak pokud Ti to bez ní funguje a ještě k tomu ji jako vadnou vyhodil i VAG, šel bych primárně po ní. Pokud nechceš kupovat hned novou, nemáš v okolí někoho s 1.8T, že by se ta váha vyzkoušela?

Jinak pokud jsi někdy čistil klapku a máš doma ten čistící prostředek, zkusil bych tím pročistit tu váhu.

Upraveno uživatelem LadikRS
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...