Archee Odesláno Září 22, 2017 Sdílet Odesláno Září 22, 2017 Zdravím :) zvažuji pořízení nových předních čočkových světlometů od výrobce TYC do O2 (2005), originály mám už takové zašlé. Nevíte jaká je kvalita? Nechají se pořídit kolem 2000 Kč / kus, ale na trhu jsou i o dost dražší, tak abych nekoupiil nějakou blbost, co špatně svítí. Předem díky moc za názory. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Září 22, 2017 Sdílet Odesláno Září 22, 2017 Hele opatrne na neoriginalni lampy borec od vedle si koupil jakesi nahrady a za rok kompletne po nich. Ted lituje ze radeji nepridal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 22, 2017 Sdílet Odesláno Září 22, 2017 Mnohem lepší by bylo originální světla zrenovovat pokud to je možné, než kupovat tuhle činu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Archee Odesláno Září 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2017 Díky za odpovědi. No já mám originály bez čoček a jelikož si teď místo původního nárazníku dávám nárazník z RS, tak by tam světla s čočkou slušela mnohem více. Přímo s výrobcem TYC nemáte nějaké konkrétní zkušenosti? Ne každý neorigo díl musí být špatný, ale samozřejmě nemá smysl kupovat něco, co za 2 roky bude na vyhazov. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Září 22, 2017 Sdílet Odesláno Září 22, 2017 Mám na Transitu vnější zrcátko TYC a dobrý, je tam už asi rok a drží a sklo je taky pořád "normální". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.