Přejít na obsah

plynovy pedal


Doporučené příspěvky

mam oct, 1,6 55kw aee a problem mam že ked naštartujem a je studeny motor tak po nastartovani a slapnuti na plyn mi vyletia otačky na 2000 a 5s tam drzia a potom klesnu pekne na 1200 a pomaly az na 800...problem je iba ked je studeny motor ked je teply tak to nerobi.robi mi to iba ked je studeni a nastartujem tak sa pekne drzia na 1200 a stači troska pridat a vyletia na 2000 a 5s tam drzia a potom klesnu...cidlo teploty a klapka nova nastavena dik

 

Odkaz ke komentáři

S nejvetsi pravdepodobnosti ti to nekde prisava falesny vzduch. Kup treba sprej na cisteni brzd (je dost horlavy) a strikej na spoje mezi motorem a skrtici klapkou, pokud se pri striknuti na nejake misto zmeni chod motoru, tak to tam prisava.

Mel jsem kdysi taky takovy problem a mel jsem KO tesneni na parozich sani...

Odkaz ke komentáři

Toto dělá moje 1.6 už od koupě což bude za chvíli 100 tisíc km :) ale neřeším to není důvod mě to teda nikdy nevadilo, hold to běží bohatý na sytič a klapce nějak trvá než to stáhne zpět na 1200 po přidání plynu, jak se trochu ohřeje tak to už nedělá... možná by stálo za zkoušku zkusit jinou klapku, mít nějakou k dispozici.

Upraveno uživatelem Romix95
Odkaz ke komentáři

sak ale ked mi to robi iba pri studenom motore tak falošny vzduch by nevadil nie?a chod sa mi ma ak zmenit mne ide krasne volnobeh netrha a drzi otacky.iba ze mi pomalsie padnu a potom je klud

 

Právě, že přisávání falešného vzduchu se nejvíc projeví u studeného motoru. Do studeného motoru jde bohatší směs a když se k tomu přidá falešné přisávání vzduchu, tak se zvyšují otáčky a tím pádem i pomaleji padají zpět na volnoběžné.

Když jsem měl špatné těsnění na parozích sání, tak mi taky motor jel normálně, jen když byl studený, tak při přidání plynu a následném ubrání zůstávaly otáčky chvíli viset a až pak pomalu spadly na volnoběh. Po přetěsnění je klid... ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...