romin Odesláno Říjen 29, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2017 Už jste někdo zkoušel zaslepit kolo na cestě ,pomocí kompresoru a lepidla co je místo rezervy?jak dalece je na to spoleh? Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 29, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2017 Ono stejně po zalepení máš max 50km/h a max 50km, takže rezervu to stejně nenahradí. Mám u dodávky opravnou sadu jen kvůli STK při defektu volám asistenci Odkaz ke komentáři
JardaHdc Odesláno Říjen 31, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2017 A navíc, pokud mi v pneuservisu nevěšeli bulíky na nos, nejde po nouzovém zalepení tu hmotu z pneumatiky na 100% odstranit a bývá velký problém to kolo dobře vyvážit. Takže potom nová pneumatika a protože ta druhá na nápravě musí být stejná, bude to nouzové lepení stát 2x pneu... Také bych raději volal asistenční službu. Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 31, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2017 Dostat to z pneu jde,ale blbě.Já raději vozím šídlo a knoty,je to jistější a pokud se to umí :-) Odkaz ke komentáři
dervolt Odesláno Říjen 1, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2019 pokud dojde k závadě, je lepší vyměnit kolo ... obvykle je nebezpečné pracovat s vadnou věcí, ať už je to telefon nebo kolo Odkaz ke komentáři
marek16 Odesláno Říjen 1, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2019 Bavil jsem se o tom s týpkem v pneuservisu když jsem píchl, říkal že ještě neviděl, že by se to tím lepidlem někomu povedlo spravit. prej to jen všechno zase*e a nic z toho. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky