ruzipa Odesláno Listopad 10, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2017 Ahoj, zkousel nekdo davat do Octavie sedacky z noveho Rapida? Mela by fo byt stejná platforma, ale mam kombika, takze predpokladam, ze se zadkem bide tak i tak problem :-/ Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Listopad 12, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2017 Ta čeština. Stejné to není,uchycení jen na "prasáka" a neprojde to STK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Listopad 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2017 Omlouvám se za pobouření češtinou na stránkách věnujících se motorovým vozidlům značky Škoda. Začínám se obávat kamkoli ve spěchu přispívat z mobilního telefonu. Pro příště snad již spisovný slovník a nechat si to poopravit jako slohovou práci :-/ Zajímalo me pouze, zda by to šlo ,, inteligentně". Snažím se o auto pečovat a ty nové sedačky se mi líbí. A mít sedačky na ,,prasáka" by mohlo mít jistě nějaké negativní dopady při nehodě. Takže děkuji za odpověď :-) Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Listopad 19, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2017 Někde jsem se ptal, a pasujou tam jen z aut ze stejný platformy (Golf 4 tuším PQ34?).Kdyby se v tom někdo vrtal dál a vymyslel na "neprasáka" byl bych vděčnej, dvacet let a je čas poslat prosezený sedačky do koše, bagy a výhřev výhodou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Listopad 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2017 Právě nový Rapid by měl být na stejné platformě, ale dle příspěvku výše nepasují:-/ Jinak by to měl být Golf, Audi A3, Audi TT a Seat Leon tuším. Přemýšlím nad RS sedačkami, ale sehnat sedačky s bočním airbagem a výhřevem za normální ,,studentské" peníze je docela problém. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Listopad 21, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2017 Rapid je ale o generaci dál. Jak na něj koukám, tak mi furt přijde že vzali Tour, dva roky si lámali hlavu jak z toho udělat něco novýho a přišli s nápadem - Aha ostré hrany!Problém je, že bagy se musí (opravte mě někdo z pánů profesionálů) zapsat do TP. Další průser je stav takovejch sedaček. Ano daj se sehnat za 4tis (studentské peníze) ale budou ošoupaný, zaprášený a flekatý (co tam ty lidi dělaj?), nebo za 10tis v top ale furt bude ojetá řidičova sedačka. Napadlo mě využít služeb lidí co sem furt tahaj auta z VB - koupit 2x spolujezdcovu sedačku - jednu z levo a druhou z pravostrannýho auta (čr a vb).Dávalo by větší smysl pořídit 2x řidičovu (levo pravo), ale lepší mít 2x neošoupanou bez bederky než ošoupaný s bederkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 21, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2017 rapid není platforma A4, ale PQ25 neboli fabia/polo a na to je naroubovaná zadnice podobná OI bagy nikdo už nezapíše 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Listopad 21, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2017 Ohledně platformy je jasno, při projíždění fór mi stačí vědět že sedačky z OII do OI je opruz.Takže bagy na černo nebo nechat vypojený? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 21, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2017 bagy klidně zapojit, ale obnáší to výměnu RJ airbag, dotažení kabeláže a instalaci čidel bočního nárazu.... čidla jsou párována k RJ, takže je potřeba vše z jednoho vozu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Listopad 22, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2017 Díky za vysvětlení, myslel jsem si to :palec: Jen menší OT snad se nic nestane - chci dodělat sklápěcí zrcátka, z čeho a jakou elektroniku brát, pokud to lze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 23, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2017 dveřní jednotky jedině z SI FL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Listopad 23, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2017 Dík, a zrcátka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.