Benda Odesláno Listopad 12, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2017 Zdravím, když se pokouším startovat v relativní zimě (nejhorší je to, když nechám auto jeden den stát), tak mi špatně startuje - na poprvé nenaskočí, až když přidám plyn, tak pak chytne.. volnoběžné otáčky jsou 1 500, motor i divně hučí a poté až se ohřeje tak jsou otáčky normální... kde může být chyba? Napadla mě baterie anebo startér.. ale jinak mě nic nenapadá, tak bych chtěl mít trošku přehled, než s tím pojedu do servisu.. co se týká čerpadla, tak hučí a následně přestane a až potom startuji, tak v tom problém asi nebude..Díky za nápady.. Ještě tedy dodám, že tím, jak to špatně chytá mi spadne celá elektrika v autě a budíky se vynulují, což hovoří o tom, že by tedy byla asi špatná baterka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 12, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2017 Pokud se ti uz v teto "nezime" nuluji budiky, tak mas vybitou baterku, takze bud je baterka KO nebo mas spatne dobijeni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Benda Odesláno Listopad 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2017 Tak nakonec pomohla výměna baterie, večer ještě otestuji nastartovat, to už budě větší zima, než teď, tak to snad ráno chytne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.