vittorio 58 Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Návod na dodatečnou montáž snímače hladiny v nádržce ostřikovačů. Platí pro Octavii 2 před faceliftem, ale s malými rozdíly je to použitelné i pro faceliftové vozy. Snímač je z fabriky osazený pouze do větších nádržek 5,5 l dodávaných na vozy s ostřikovači světlometů. V základu je pouze nádržka 3 l a snímač hladiny se tam nedával. Je tam na něj ale připravené místo, kam se musí vykroužit otvor. Je taky možnost sehnat větší nádržku, která už otvor má, odpadá shánění vrtací korunky nebo stromečku. více zde :http://www.octaviaclub.cz/clanky/navod-snimac-hladiny-ostrikovace-octavia-2-1151.html 1 Quote Link to post
Juraj tlelka 1 Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 ja mam octaviu 2 po facelifte a vobec mi nesvieti kontrolka ked je nadrzka prazna ? moze to byt pokazenym cidlom ? 0 Quote Link to post
Lukaso 0 Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 No asi tam to čidlo ani nemáš.. rovnako ako ja.. :) 0 Quote Link to post
lubinek79 1 Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 Chci poděkovat autorovi za parádní návod. Dnes jsem si tuhle vychytávku taky udělal na Octavii 2 FL. Ještě jednou díky 🙂 1 Quote Link to post
bagr3210 0 Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 Dekuji za navod. Resi se u zapojeni polarizace? Nebo je jedno,kterej drat dam na ukotveni a ktery do budiku? 0 Quote Link to post
jindra999 3 Posted April 8 Share Posted April 8 Díky všem za díky. Dlouho jsem tady nebyl. Na polaritě snímače nezáleží. 1 Quote Link to post
Recommended Posts