slaver36 Odesláno Listopad 15, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2017 Zdravím vás, Octavia I 1.6 74kW S příchodem prvních mrazíků se dostavily také první neřesti. Při studeném motoru ( tj. po noci nebo po 8 hodinách v práci ) se ozývá bzučení z pod kapoty a to jak při volnoběhu tak při jízdě. Postupně se to ztrácí během zahřívání motoru. Po ujetí 10 kilometrů se to ztratí úplně. Napadla mě výměna řemene alternátoru ? Co si o tom myslíte Nějaké nápady o co by se mohlo jednat ? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 15, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2017 Ahoj, bylo by dobre ten zvuk nahrat, protoze tak je tezky radit. Remen muzes vymenit, ale podle me to tim nebude. Bude to podle me delat nejaky lozisko, takze bud v altiku nebo casteji odchazi lozisko v napinaci kladce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
slaver36 Odesláno Listopad 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2017 Ahoj, bylo by dobre ten zvuk nahrat, protoze tak je tezky radit. Remen muzes vymenit, ale podle me to tim nebude. Bude to podle me delat nejaky lozisko, takze bud v altiku nebo casteji odchazi lozisko v napinaci kladce. Zítra rána nahraju, díky za tip :) Ještě by si mi mohl poradit, jestli se to dá nějak efektivně otestovat Myslíš že by to mohl být rozvod ? Toho se totiž docela bojím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 15, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2017 Rozvody to muzou byt. Pokud tam jsou dlouho, tak za studena muzou vydavat zvuky. Ja jsem mel rozvody na aute 9 let a kdyz byla zima, tak u studeneho motoru ty rozvody hodne sustily (prehlusilo to zvuk motoru), po vymene je klid. Jinak to muze delat i ta napinaci kladka, co napina drazkovany remen (co pohani altik) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
slaver36 Odesláno Listopad 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2017 Rozvody to muzou byt. Pokud tam jsou dlouho, tak za studena muzou vydavat zvuky. Ja jsem mel rozvody na aute 9 let a kdyz byla zima, tak u studeneho motoru ty rozvody hodne sustily (prehlusilo to zvuk motoru), po vymene je klid. Jinak to muze delat i ta napinaci kladka, co napina drazkovany remen (co pohani altik) :) No ... myslim, v sobotu ráno než to poprvé nastartuju zkusím vytáhnout ven řemen a nakopnout, uvidím co to provede Zítra ráno pořídím nějakou nahrávku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
slaver36 Odesláno Listopad 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2017 Zda se ze to bude opravdu od napinaci kladky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 16, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2017 Pokud to bude opravdu ta napínací kladka, tak ji nemusíš kupovat celou, ale stačí koupit jen to kolečko https://www.autodilyplus.cz/kladka-napinaci-3?carId=8009 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Listopad 21, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2017 Taky jsem měnil jen tohle. A pomohlo to. Ale ten šroub mi dal zabrat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.