MasterMr Odesláno Listopad 21, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2017 Zdravím, při normálním zátahu mám teplotu motoru 90°, když delší dobu brzdím motorem, spadne to na 70° a na volnoběh mi to z 90° spadlo na 80°. Je to normální? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Listopad 21, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2017 Je. Teda spoň občas si toho všimnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Listopad 24, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2017 Buď je furt otvorený termostat alebo je proste vonku zima :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomhan Odesláno Leden 27, 2019 Sdílet Odesláno Leden 27, 2019 Ahojte chcem sa opýtať jednu vec. Pokiaľ si teda myslím správne budíky aj RJ motora berú údaje o teplote chladiacej kvapaliny zo snímača chladiacej kvapaliny, ktorý sa na motore BGU nachádza na hadici vedľa hlavy motora. U mňa je dvojpinový. Po odpojení tohto snímača a naštartovaní zohriateho motora sa hodnota na budíkoch tiež pomaly dvíha. Je to normálne ? Viete mi povedať odkiaľ sa berie tento údaj, keď je snímač teploty odpojený ? Alebo má na to vplyv aj termospínač dole na chladiči ? ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.