Přejít na obsah

Jak vyředit regulátor intenzity podsvětlení přístrojů

kubjatp

Doporučené příspěvky

Zdravím

Přestalo mě fungovat podsvícení přístrojů ( budíky , středový panel i ovládače ve dveřích) na O1 r.v. 2002

Nevím jak otestovat (přeměřit ) zda je závada ve vypínači , stmívači ,nebo jinde . Bohužel nenašel jsem nikde popis kontaktů vypínače . Typ bez stmívačky -ta je samostatně vedle.

Pokud by byla vadná stmívačka , rád bych jí vyřadil a intenzitu nechal stále na 100 % .

Poradí někdo jak to udělat ??

Děkuji

Odkaz ke komentáři

Těžko říct jestli jde vyřadit, hlavně tam máš i regulaci světel v jednom spínači.. prvně bych si zkusil pojistku popřípadě ten reostat podsvitu dat druhý (srotak, půjčit si od kámoše) a tím pátrat po závadě než ho hned vyřadit z provozu :)

Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Díky

Ale dnes jsem zkoušel vyměnit vypínač i regulátor podsvitu a podsvícení pořád nejde . Nevíte někdo kde by ještě mohla být závada ?

Jen podotýkám ,že předtím než se porucha objevila jsem řešil jinou závadu na motoru (nešel nastartovat) a během opravy jsem měl odpojenou baterii a vytažená všechna relátka pod volantem . A potom co se motor rozjel (ucpaný přívod z nádrže) už podsvícení nešlo.

Potřeboval bych vědět kde mám na vypínači měřit napětí pro regulaci podsvitu , případně kde hledat dál .

PO TMĚ SE JEZDÍ ZLE...... :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...