draw Odesláno Listopad 28, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2017 Ahoj borci, mám na Vás prosbu, jezdím Š-Octavia 1 Tour každý týden 1000 km a vzhledem k tomu, že mě z originální sedačky ( klasika bez bederky ) bolí záda, tak jsem se Vás chtěl zeptat jestli by jste neměli tip na kvalitní sedačku, za kterou by se ta originální dala vyměnit. Děkuji za rady, jinak já jsem z Olomouce Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Listopad 29, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2017 To si ji pořádně seřiď,proto tě bolí záda. Jinak tam jde jen ze stejné platformy ale jsou stejné,pokud nedáš 25tis CZK za z Cupry. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 30, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2017 Sedačky z cupry určitě nejsou za 25k to už se dají sehnat r32. Já bych ti doporučil polosporty z bederkou (GIV, TopSport) případně trochu dražší recara... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
draw Odesláno Prosinec 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2017 OK, díky moc za tipy a zkusím něco najít Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Prosinec 1, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2017 A proč ne originál sedačky, ale s bederkou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 3, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2017 Garret : určitě taky lepší, než bez bederek, ale spousta lidí potvrdila že polosporty a recara mají trocgu tvrdší molitany a jsou na delší cesty pohodlnější... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.