MichalF Odesláno Listopad 30, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2017 To be discovered ... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Listopad 30, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2017 nene :lol: a nějaké podrobnosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 30, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2017 No podívejme se :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Listopad 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2017 nene :lol: a nějaké podrobnosti Jojo :D Prodava kamarad, o 4 roky mladsi nez moje octa s polovicnim najezdem a potreboval penize na koupi noveho. Nadhernej stav, paradni vybava a ten motor je tahoun. Jedine proc sem uvazoval zda ano ci ne byla ta manualni prevodovka, ale nakonec sem to s rozumem vzal, neni nad to kdyz vim, jak bylo o auto postarano. No podívejme se :smich: No ja uz daval napovedu v jinem vlaknu, myslel sem, ze se chytnes, ale asi si to prehledl ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 30, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2017 To sis ale koupil plečku Forda, kterej se ti bude furt srát :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Listopad 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2017 To se uvidi ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 30, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2017 předpokládám, že jde o toho Ullricha nebo jak se jmenoval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2017 Nee, uplne jinej vuz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 1, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2017 To sis ale koupil plečku Forda, kterej se ti bude furt srát :D Yes !!! To se uvidi ;-) Libi se mi tvuj pristup ze kdyz chces na neco nadavat musis s tim mit osobni zkusenost, te obdivuju na to bych nemel nervy. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :smich: :jager: at slouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 1, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2017 Ty kráááááso, další Fordař tělem i duší? :D Tak ať slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 1, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2017 Tomáš tu bude za chvíli jak doma :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2017 Yes !!! Libi se mi tvuj pristup ze kdyz chces na neco nadavat musis s tim mit osobni zkusenost, te obdivuju na to bych nemel nervy. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :smich: :jager: at slouzi Diky :) Hele focuse sem mel pujceneho a to je fakt traga, to bych nechtel, ale todle se mi zatim libi. Za tu cenu co sem za to dal to prodam kdykoliv. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 2, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2017 Michale, budeš spokojenej, auto parádní, že je to Ford?, no tak je .... Ford má jeden problém, vyrobí dobrý auto, aby ho vzápětí posral inovovaným modelem, tvé Mondeo je to dobré, následovník už je unilé tuctové auto bez výrazu, podobně jako můj Cmacx, dobré festovní auto a následovník v podobě nového Cmaxe/Focus je tragédie .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 2, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2017 Snad ano, kamos co ho od nej mam si ho chvalil, ale nez odevzdat dane statu, radsi kupuje nove auto. Vzal nove Mondeo a porad mi tvrdi, ze to co mi pustil je lepsi, ze mu prirostlo k srdci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 2, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2017 to bude tím, že opravdu lepší je :D udělal chybu, měl vzít S-maxe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2017 ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Duben 10, 2018 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2018 (upraveno) Prezuto na letni ;-) Upraveno Duben 10, 2018 uživatelem MichalF 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.