galaher Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 (upraveno) Zdarec.Po zaslepení a výměně EGR se mi pořád rosí olejem spoj mezi ventilem a sacím potrubým.Už jsem dal druhé těsnění a pořád je to stejné.Pomuže jak mezi egr a sací potrubý dám ještě hermetik ? Upraveno Červen 25, 2009 uživatelem galaher 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DuDe Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 Jaká je výhoda zaslepení EGR ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 http://race.dieselpower.cz/Produkty/egr-pipe-kit.php jinak ještě dávají oil t tank 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Zdarec.Po zaslepení a výměně EGR se mi pořád rosí olejem spoj mezi ventilem a sacím potrubým.Už jsem dal druhé těsnění a pořád je to stejné.Pomuže jak mezi egr a sací potrubý dám ještě hermetik ? Spise je problem v tom ze se ti sbira olej v zaslepce, nejlip je odstranit celou klapu a mas na veky pokoj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 pripadnej problem s tim ze se rozne kontrolka na budikach a pise zavadu emise do dily, umim upravit v softweru rid. jednotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
galaher Odesláno Červenec 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Spise je problem v tom ze se ti sbira olej v zaslepce, nejlip je odstranit celou klapu a mas na veky pokoj. Jak to myslíš odstranit celou klapku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 celou klapu odmontit od svodu a nahradit priruba s trubkou popripade se to da koupit cele jiz hotove, sice je zdechnuti auta trochu nekomfotni ze se to trocchu zatrepe ale netece nikam olej atd.Ja to tak taky mam.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
galaher Odesláno Červenec 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Něco jako toto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Ano, lze i u nas v Bohumine dohodnout zakoupeni a montaz.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
galaher Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 A co to stojí ten kus trubky ? stačí do SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 dodavatel je jen jeden, takze cena stejna jako u DP. Pokud mas moznosti tak si to vyrob sam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Červenec 5, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 A co to stojí ten kus trubky ? stačí do SZ. Mas to vo odkazu vyse... http://race.dieselpower.cz/Produkty/egr-pipe-kit.php Sam sem mel drive odpojene EGR zmena to byla hnedka poznat, motoru se lepe dejchalo.. navic vetsina aut ho ma totalne zasrany, takze spise pak zvysuje kourivost.. Ted sel pryc komplet :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DuDe Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 A co na technické s tím zaslepeným ERG? Nemužou mě kuli tomu vyhodit ? Nebo Emise jak jsou pak na tom ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jelda001 Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Zajímavé téma. Jak jsem to tak pročetl tak jsem se nedozvěděl kam připojit hadičku podtlakového ovláhání EGR, když ho vyhodím, takže co sní? A tu trubku přisávání z výfukového potrubí zaslepit? Ta by se dala také vyhodit a tu záslepku dát přímo na svody, nebo to nevydrží telotu? Kolik koníků taková úprava přibližně může přidat?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TGM1917 Odesláno Červenec 12, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2009 Mas to vo odkazu vyse...http://race.dieselpower.cz/Produkty/egr-pipe-kit.php Sam sem mel drive odpojene EGR zmena to byla hnedka poznat, motoru se lepe dejchalo.. navic vetsina aut ho ma totalne zasrany, takze spise pak zvysuje kourivost.. Ted sel pryc komplet Hele, EGR šel úplně pryč? A jak je so s chcípací klapkou??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 když je EGR uplně pryč tak chcípací klapka taky, takže při vypnutí motoru to trošku zaklepe ... mužeš si zkusit jaký to je když si odpojíš hadičku která je na tu klapku připojená, po chvilce si na to zvykneš, já jsem měl vyndaný nedávno EGR a nezapojil jsem tam tu hadičku a hned mi bylo jasný při prvním vypnutí že neni zapojená, ale jde o zvyk B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TGM1917 Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 To je boba, kolik věcí tam nemusí ze sériovku být Mně se to kolem klapky rosí olejem a kolem je to malinko poblinkané.. Nemůže to být zaslepením? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 Nee, nejspis to rosi kolem osicky klapky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 2 Jaster zaslepit EGR tou věcí od dieselpower neznamena dát EGR uplně pryč ? Vždyt on tam není ne ? Do egr vede zespodu trubka, kam pak s ní? ------------------- Tak jsem uvažoval jestli není nějaký lepší způsob než ho zaslepit. Vždyt z obou stran EGR jsou dlouhe hadice jak prase, a tam ty plyny pořad proudí a u zaslepeneho EGR se otočí a jedou zpátky nebo jak ? Tam musí být pak ještě více bordelu!! Asi dost nechapu jak to v těch hadicích (a originálně přez EGR ventil) probíhá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Je to misto EGR.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Jeste doplnim trubku zahodit a na turbo misto ni zaslepku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Notak to nějak nechapu to cos napsal Octaviusi :P mužeš to rozepsat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 No tu trubku co vede od turbo odspodu ke klapce zahodis, protoze by stejne na ty nahrade nebylo k cemu ji pridelat. A na turbo das misto ni zaslepku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Jo tu myslíš. Aha, jo, ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Pomohlo to nejak pro tvoji predstavu??? Doufam ze jo, ze jsme se pochopili a ze jsem ti popsal to co si chtel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 20, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 já myslím že ano. s zaslepováním nemam ovšem žádnou zkušenost. dá se třeba ta záslepka někde sehnat ? že by je někdo vyráběl tady na forum? i s třeba nějakým těsněním pod záslepku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 20, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 No jednu bych mel mit navic, co mi zbyla kdyz jsem vyhodil chcipaci klapku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 A čím chcípáš ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Vypnutim klice odpojis privod paliva, chcipaci klapka je jen pro mekci dobeh motoru. Aby se netrepal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Takže když sou dobre silenbloky tak to ani tak moc nemlatí jo ? :) btw. zaslepeni egr v fauvé klubu http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=40&t=109721 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.