Přejít na obsah

pomoc s chybovými kódy a Ř.J

Nublar

Doporučené příspěvky

Dobrý den chlapi.mám dotaz.dělávám si někdy test VAg.vzdy bez chyby ,jen někdy slabý signál z klíčku imobilizéru.ale dnes jsem si píchl auto na VAg a ejhle, hemzilo se to tam samou chybou.jsem z nich ale na vetvi.proto prosím o jakekoli rady.přikládám výpis VAGu:

VAG-COM verze: IHR 304.0

Autosoft

Model: 1U - Skoda Octavia

Scan: 01,02,03,08,15,17,19,22,35,46,56

Adresa 01 -------------------------------------------------------

Řídící jednotka: 038 906 018 GM

Komponent: 0000SG 2162

Kódování: 00005

Opravna #: WSC 31480

3 Nalezeny chyby:

17978 - rid.jedn. motoru zablokovana

P1570 - 35-10 - - - Sporadicky

16989 - rid.jedn. vadna

P0605 - 35-00 - -

18025 - Kontrolka doby predzhaveni (K29) Preruseni/zkrat ke kostre

P1617 - 35-00 - -

Readiness: N/A

Adresa 15 -------------------------------------------------------

Řídící jednotka: 1J0 909 603 AT

Komponent: AIRBAG VW3 - V04

Kódování: 16724

0 Nalezeny chyby:

Adresa 17 -------------------------------------------------------

Řídící jednotka: 1U1 919 034 G

Komponent: A4-KOMBIINSTR. VDO V22

Kódování: 02140

IMMO-IDENTNR: SKZ7Z0Y0441785

1 Nalezeny chyby:

01176 - Klicek

07-00 - signal prilis nizky

Adresa 46 -------------------------------------------------------

Řídící jednotka: 1J0 959 799 Q

Komponent: 5G Zentral-SG Komf. 0001

Kódování: 04097

2 Nalezeny chyby:

01331 - rid.jedn. dveri na strane ridice (J386)

49-10 - bez komunikace - Sporadicky

00943 - Vyhrivani zrcatka na strane ridice (Z4)

35-10 - - - Sporadicky

Konec -------------------------------------------------------

hlavně mě děsí ty tři chyby ř.j - Řídící jednotka: 038 906 018 GM prosím o pomoc,jestli náhodou tyto chyby nejsou moc vážné,nebo jestli jen tak nekdy nevyskoci-jeste jedna poznámka: asi před 2mi týdny jsem jel z páce,měl jsem zařazenou čtverku a jen tak ji lechtal,jakmile jsem ale přidal plyn na předjetí,tak auto jakoby na půl sekundy vyplo a zase se zaplo,vse fungovalo,palubni pristroje svetla,proste jen motor jakoby vypl a zase se zapl,nemohlo toto znamenat ,treba ze se řidicí jednotka přepla do néjakého módu,jinak auto je stále živé,vśe jako pŕedtím ,nepocituji nic co by naznačovalo nějaký crash mod pro Ř.J-jinak jsem se ještě dočetl něco o podtlakových hadičkách k EGRku,ale nezdá se mi pravděpodobné,že by měli vliv na řj,jinak jsem měl donedávna zablindovaný egr,výfukovou trubičku co vrací splodiny kvůli emisím zbět do spalování.JINAK VŠEM DĚKUJI ZA JAKÉKOLI RADY.

Odkaz ke komentáři

K tomu blokovaniu RJ a imobiku - oprav, alebo vymen si vedenie medzi citacou cievkou (na spinacej skrinke) a budikmi, je to casta zavada. Novy kablik stoji nejakych 200Kc.

Zhodis plast z volantoveho stlpika a budiky, vycvaknes na nacvaknes novy.

Ten zvysok moze byt rozny. Premaz to potom, ci sa objavia.

Na RJ dveri moze byt vlhky / zaoxidovany konektor na RJ dveri vodica. To si skontroluj tiez. Niekedy v nom nedrzia dobre vodice. Pripadne byva problem s kablovym zvazkom v prechodke dveri (lamu sa izolacie).

Odkaz ke komentáři

Diky chlapi za rady,krom chyby s r.j si nedelam zadne starosti s ostatnimi chybymi,to opravim,jinak poblikavani imobilizeru mi opravdu dela,ale je to zapricineno tim ,ze jsem si nechal pridelat dva vystrelovaci klice a unich se sem tam stane ze jejich civecka ma slaby signal,kdyz zastrcim origo,tak je to vpohode,predzhaveni taky zda se dobre funguje,ale radsi to prekontroluju,opravdu nejvice starosti mi dela chyby 17989-vadna r.j,a zajimalo by me jestli je chyba jen v ROM nebo je cela r.j. naprd,je to zajimave auto se chova jako predtim,je zive startuje bez jakehohokoli naznaku poruchy,proste vse ok,ani zhaveni se nerosviti behem jizdy ,ani zadna vystraha ze by melo bejt neco vneporaku,a prave proto jsem byl docela prekvapen z tech chyb ktere na me VAG vyhodil,ponevadz nez zacly ty silene mrazy tak bylo vse ok.

Odkaz ke komentáři

LUCKY.JACKU tak jsem koukal na to co ti VIS vyhodil u chyby 16989 ale ani jedno mi aute nedela motor nezhasina,zhaveni nesviti ani neblikne,proste nic auto se chova a je naprosto vpohode,prave proto me ta chyba desi,pise se ve vagu i tvem visu ze ze r.j je vadny ale chovani auta tomu vubec nenasvedcuje ani v nejmensim,ale muzu se taky divit az pojedu ted o vikendu s manzelkoudo do Karlovy Studanky :o,at netlacim:)

Odkaz ke komentáři
  • o 6 let později...

No tak co píše VIS tak tě nečeká nejspíš nic hezkýho.

Zdravím. Prosím co znamená ta chyba 18025? Mě to píše ,,časová lampa žhavící svíčky". Co to prosím je a jakým způsobem se tato závada řeší? Na emisích jsem kvůli tomu neprošel, protože závada nejde ze systému vymazat.

Děkuji moc!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...