Fanny47 Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Vymenil jsem Tdi za Benzin a rad bych zacal novou kapitolu , neco malo o okte a vybave . Jinak po me byvale okte mi zustali 17 Spidery a veskere Audio , nejake veci na opravu ma ale neni to tak hrozne vse postupne :) Do posledniho km vedena servisni knizka ,auto puvodem ze Svycarska. Rok vyroby 2004 , cerna 9910 Tempomat Vyhrev sedacek Maxidot Klimatronik Destovy senzor Zadni loketka Xenony Parkovaci senzory Denni sviceni ESP, ASR CD changer Moznost navigace -2din Skoda 0 Quote Link to comment
Martin_TDi Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Tak to Tě Franto obdivuju že jsi udělal takovou výměnu ! :palec: Mi se stále moje auto nechce dát pryč, užívám si ho denně. Ale benzín je zase jiné svezení a origo RS je parádní ! :palec: :palec: :palec: Tak ať dobře slouží a dělá Ti jen radost ! :palec: :wub: Vypadá pěkně a celkem zachovale, jen ty stříbrné vnější zrcátka bych dal zpět do původního laku. 0 Quote Link to comment
košin Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 no hezkyyy, takže vysněné ereso v benzinu je doma :) ať slouží pane jak píše martin ty zrcátka do laku a osobně se mi nelíbí ta maska bez znaku, ale předpokládám že to poladíš časem 0 Quote Link to comment
Fanny47 Posted January 3, 2018 Author Share Posted January 3, 2018 Zrcátka a masku dám do původního stavu aby to byl prostě originál jak má být. Odesláno z mého HUAWEI P7-L10 pomocí Tapatalk 0 Quote Link to comment
michal92 Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Těžká závist! Ale zároveň ti to přeju. Osvobozen od okovů nafty a nyní motor co má sakra potenciál. 0 Quote Link to comment
kocka87 Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Franto, moc pěkný RSo! Ještě jednou přeju ať jezdí bez problémů a dělá jen radost ;) 0 Quote Link to comment
surfman Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 No pěkně...další krásnej černej kombíček v clubu. Tak vítej mezi RSkáře. Schvaluju uvedení masky a zrcátek do origo stavu. Tak ať ti holka dělá jen a jen spoustu radosti, jako mě ta moje, i přes drobná zaváhání. 0 Quote Link to comment
Fanny47 Posted January 3, 2018 Author Share Posted January 3, 2018 Diky , snad bude vse ok :) 0 Quote Link to comment
Luk.ass Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Krásná,konečně ereso v kombíků s tímhle rokem,moc se jich nevidí.ja mám vyrobeno konec roku 04 a uvedení do provozu začátek roku 05. Jak píšou ostatní - maska a zrcátka a bude to fajn. 0 Quote Link to comment
Fanny47 Posted March 2, 2018 Author Share Posted March 2, 2018 Tak něco málo na oživení :) RS jezdí zatím bez problémů, teď nás čeká výměna těsnění pod víkem motoru v nejbližších dnech jinak vše ok :) Je to taková kozička oproti low sestrám ale nechám jí tak už, těch původních je málo a mě to stačí tak :) Odesláno z mého HUAWEI P7-L10 pomocí Tapatalk 0 Quote Link to comment
Fanny47 Posted March 3, 2018 Author Share Posted March 3, 2018 Dnes byl den D :) Rozchodit zatuhly startér a výměna těsnění pod víkem motoru :)Na videu kde borec měnil těsnění na AGU to byla brnkacka ale u mě na AUQ neee :/ moc hadic vzadu pod oknem tak jsme se chvilku domlouvali a vyšlo to :) Už na třetím válci byl olej u svíčky a cívka byla taky zaprasena :/ Teď to kontroluji je vše ok a startér už nedělá po startu takový kravál... Ať už je teplo ať ji můžu hodit do vůně :) Odesláno z mého HUAWEI P7-L10 pomocí Tapatalk 0 Quote Link to comment
kenny Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Tak si to tesněni ještě neměl v takovém stavu jako já, u mě to vypadalo takhle,ani svičky jsem neviděl....Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Quote Link to comment
Martin_TDi Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Parádní údržbička! [emoji106]Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Quote Link to comment
Fanny47 Posted March 4, 2018 Author Share Posted March 4, 2018 No už to začínalo být vážný starty na tři válce, kolísání otáček a ten startér k tomu teď je to jak Švýcary.. Hezky na drc otáčky drží úplně mě to jinak baví to auto :) Každopádně si to měl pěkně zralý :OJojo snažím se starat jako tomu bylo u babičky oktavky :) Odesláno z mého HUAWEI P7-L10 pomocí Tapatalk 0 Quote Link to comment
kenny Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 To už byl masakr, tohle jsem nečekal, možná bylo ještě původní,teď má auto najeto 547000 [emoji3][emoji3][emoji3]Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Quote Link to comment
Fanny47 Posted March 4, 2018 Author Share Posted March 4, 2018 Cože? 1,8T a tolik kilometrů? Jsem slyšel že životnost do 300 tis a pak to jde ráz na ráz... Pořádně nevím co ty motory snesou jen tak z doslechu :) Každopádně klobouk dolů před takovým kilometrama :) Odesláno z mého HUAWEI P7-L10 pomocí Tapatalk 0 Quote Link to comment
kenny Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 Jo má to tyhle Km, jsem 3 majitel a vím ze bylo vymeneny cerpadlo, svicky a civka. Kazdy mesic tam musim dolivat olej ale jinak maka furt dost dobre, je to nejlepsi benzinovej motor kterej se tam daval...Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Quote Link to comment
Lumen1.8 Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 Fanny, ten BOV máš namontovanej opačně. Tlak na pístek má jít z hadice od turba. 0 Quote Link to comment
Fanny47 Posted March 20, 2018 Author Share Posted March 20, 2018 Tak minulý týden mi odešlo turbo u okty a příčinou byla velká axiální vůle. Tak jsem sehnal druhý a nechal ho tam dát a rovnou vyměnit i olej s filtrem :) Zase můžu hezky brázdit silnice :) Jelikož to bylo pořádně zasrany tak jsem to byl dnes řádně umýt ať mi nedělá ostudu a zase to na chvilku vypadá hezky... Jak se otepli tak si musím dát zpět mikrofon / od handsfree a natáhnout z rádia USB kabel na Flashku :) A ostatní věci doladit v té zimě se mi nic nechce [emoji14]Rozhodně bych chtěl na jaře / v létě ji nechat vytepovat a strojne 3M rozlestit ten lak dle slov známého není úplně nejhezčí a chtěl by tu péči :) Odesláno z mého HUAWEI P7-L10 pomocí Tapatalk 0 Quote Link to comment
Konny Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 Je to fesanda a je dobre, ze uz zase jezdi 0 Quote Link to comment
košin Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 jo je to krasavice, na té černé je prostě vidět vše, špína i nedokonalosti laku, ale po přeleštění to bude úplně jiné auto :) a ještě si sprav ten dekl pod motorem :D 0 Quote Link to comment
Martin_TDi Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 Tak turbo je nemilé, ale dostává správnou péči, takže po přeleštění to bude fešanda jak se patří ! 0 Quote Link to comment
shikaree Posted March 23, 2018 Share Posted March 23, 2018 Pánové když sundáte víko ventilů abyste koukli v jakém stavu jsou vnitřnosti v hlavě, tak stačí ji vyčistit a dát nové těsnění pod víko nebo se musí i přerovnat? 0 Quote Link to comment
Konny Posted March 23, 2018 Share Posted March 23, 2018 Ano, staci ocistit a dat nove tesneni 0 Quote Link to comment
shikaree Posted March 23, 2018 Share Posted March 23, 2018 Přesně tohle jsem chtěl slyšet 0 Quote Link to comment
Fanny47 Posted March 29, 2018 Author Share Posted March 29, 2018 Tak jsem si dnes dokodoval výbavu podle štítku v servisce1AT = Elektronický program stability ESP3FA = Bez střešního okna (plná střecha)1N6 = Posilovač řízení1NL = Se zakrytím pro kola z lehké slitinyH6U = Pneumatiky 205/55 R16 91W4UF = Airbag řidiče a spolujezdce s vypínáním airbagu spolujezdce4R4 = Elektrické ovládání oken s pojistkou proti sevření3NW = Zadní sedadlo a opěradlo dělené, sklopnéa s loketní opěrkou3QT = 3-bodový samonavíjecí bezp. pás vpředu, s přitahovačem, výškově nastavitelný4X1 = Boční airbag vpředu4A3 = Vyhřívání předních sedadel s oddělenou regulací8L3 = Střešní anténaJ1L = Baterie 280A (60Ah)7AA = Imobilizér elektronický8GD = Alternátor 90A6Y0 = Bez varov. zaříz. překročení rychlosti9AK = Climatronic s regulací vzduchu, bez freonů8RM = 8 reproduktorů (pasivní)7Q2 = Navigační systém s barevným displejem8AY = Rádio pro navigační systém8QK = Klíč pro zamykání vozu8X1 = S omývacím zařízením světlometu4K3 = Centrální zamykání s dálkovým ovládáním a safesystémemB13 = Země typových zkoušek->ňVÝCARSKOG35 = Tlumení přední3L3 = Mechanické výškové seřizování obou předních sedadel9P1 = S kontrolou zapnutí bezpečnostního pásuQ4H = Sport-komfortní sedadla vpředu7X1 = Pomocné parkovací zařízení9ZQ = Příprava pro vestavbu autotelefonu8WD = Mlhový přední světlomet (integrovaný)7A2 = Vestavba CD-měniče3GA = Bez nákladové podlahyQG1 = Prodloužený servisní interval0GG = Exhalační předpis EU4L23 = Okruh pérování 237P4 = Bederní opěra v předních sedadlech, ručně nastavitelnáF0A = Žádné zvláštní vozidlo, standardní provedeníOdesláno z mého HUAWEI P7-L10 pomocí Tapatalk 0 Quote Link to comment
Fanny47 Posted July 26, 2018 Author Share Posted July 26, 2018 Tak po delší době to trošku obnovim :)Měl jsem po výměně turba závadu, že mi ve vyšších otáčkách padal výkon a jelo to jak SDI pak po opětovném slapnuti na plyn bylo vše na chvilku ok... Problém vyřešen bylo to čerpadlo v nádrži :)Nedávno jsem nechal měnit tyčky řízení a čepy od Lemforder, teď jak je vše zase ok tak jezdíme na 100% výkonu a je to poznat :)Ještě proběhla menší očista interiéru tak jsem spokojen dlouhodobá kombinovaná spotřeba 8,1L dávám od Benziny Vervu 100 + Vif benzin aditiva :) Odesláno z mého HUAWEI P7-L10 pomocí Tapatalk 0 Quote Link to comment
Recommended Posts