SVstiivR Odesláno Leden 4, 2018 Sdílet Odesláno Leden 4, 2018 Zdravim , pri silnejsom brzdeni mi zadne kolesa idu do smyku , v zakrutach je to dost nebezpecne , viete mi poradit ako nastavit aby mi slabsie brzdili zadne brzdy oproti prednym ? Bubnove , 1.9 tdi 66kw r.v.98 vdaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 4, 2018 Sdílet Odesláno Leden 4, 2018 Mrkni sem. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=11812&hl=%2Bse%F8%EDzen%ED+%2Bbubnov%FDch+%2Bbrzd&do=findComment&comment=1268513 Proveď nastavení dle návodu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 4, 2018 Sdílet Odesláno Leden 4, 2018 Mas ABS? Pokud ano, tak by si to mela pohlidat RJ, tzn. pokud by se zadni kola mely bloknout, tak ABS by melo ubrat tlaku. Pokud ABS nemas, tak mas vhaji nejspis zatezovy regulator, co je na zadni naprave... Za normalnich podminek predni brzdy brzdi o dost vic nez zadni brzdy!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 5, 2018 Sdílet Odesláno Leden 5, 2018 Ano i regulátor brzné síly může být zatuhlý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.