Erop Odesláno Leden 18, 2018 Sdílet Odesláno Leden 18, 2018 Zdar, má smysl hledat ostřejší vačku pro tenhle motor nebo je to bezvýznamné. Zajímá mě jestli to už někdo zkoušel. Mám tenhle motor a přijde mi to jako zajímavý experiment. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Leden 19, 2018 Sdílet Odesláno Leden 19, 2018 Kdysi jsem to taky resil, nakonec rozmyslel, za ty prachy, co to stoji, se to podle me nevyplati 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erop Odesláno Leden 19, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2018 Tak o prachy mi tolik nejde. Spíš o chtíč s tím něco udělat. Nemyslím jako že si koupím bouranej rádoby tuningovej nárazník a nedám ho tam na lepidlo. Chci aby to bylo pěkné. A hlavně ja sám jsem mechanik takže si vše udělám sám a podle mého. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CzechDave Odesláno Leden 19, 2018 Sdílet Odesláno Leden 19, 2018 Tak o prachy mi tolik nejde. Spíš o chtíč s tím něco udělat. Nemyslím jako že si koupím bouranej rádoby tuningovej nárazník a nedám ho tam na lepidlo. Chci aby to bylo pěkné. A hlavně ja sám jsem mechanik takže si vše udělám sám a podle mého. Otázkou je, zda nárůst výkonu a cena vačky u tak starého motoru vyváží opruz spojený s výměnou rozvodů a případně hypotetické zvýšení namáhání ne zrovna už mladého motoru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erop Odesláno Leden 19, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2018 Rozvody mám týden staré, nejsou drahé a práce je to asi na hodinu.Počítám po nárůstu výkonu se spálením staré spojky a beru v potaz i hydroštely a ventily. Pístní kroužky jsem měnil asi před půl rokem z důvodu ztráty oleje s čímž míval při nějakých těch kilometrech tenhle motor problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.