mischicka Odesláno Červen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 Bazy hledej, sundávání rámečku kolem radia se tu řešilo milionkrát a lišty na dveřích taky, takže nezasírej téma, do kterého to ani nepatří a nebuď línej a hledej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 Bazy hledej, sundávání rámečku kolem radia se tu řešilo milionkrát a lišty na dveřích taky, takže nezasírej téma, do kterého to ani nepatří a nebuď línej a hledej. díky :D) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 nebud na nej sprostej michale :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 Sry, nebylo to osobní, jen je to pořád dokola - večer a ráno znovu jsem tu řešil dotazy na věci, které tu 100% jsou a byla jen založená duplicitní témata, takže je to někdy vážně unavující snažit se udržet tu jakousi přehlednost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 A navíc citace předchozího příspěvku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 no jeste ke vsemu ja sem tam taky dal smajlika, ale uz bylo videt ze si nasranej, mel by si udrzet kamennou tvar :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomant Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 (upraveno) jde to i 3D fóliema....vrážet do origo Milotecu, brr, ta cena je strašná.... Upraveno Leden 26, 2012 uživatelem Tomant 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Na kolik to vyjde ta folie do toho interieru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomant Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 myslíš s prací, nebo jen folie? když má někdo zájem a je z blízka, tak to není problém, když z daleka, dají se poslat díly, polepím a pošlu z5. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 12, 2012 Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 Se vším všudy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Capucino Odesláno Únor 12, 2012 Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 Ta cena by mě taky zajímala, vypadá to dobře. Něco podobnýho bych chtěl, ale netroufám si na to sám. A teď jsem se díval, že jsou v Olmiku, takže doma . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morris_3nec Odesláno Únor 12, 2012 Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 Taky jsem si to dělal fólií ( myslím dekory v autě ), chce to trochu zručnosti a pak to jde jako po másle. Dělal jsem tak už 4 auta ( jak interiér, tak i kapoty a střechu ). Drží to dobře, na venkovní díly je třeba použít podkladový primer aby se to neodlepovalo, na rovné plasty v interiéru jsem to většinou nedával, jen když to byly nějaké ostřejší tvary se záhybama. Rád bych sem hodil fotky jenže po nehodě typu format C:\ nemohu Ale kdo měl v ruce pravé uhlíkové ( carbonové ) díly ví, že se to nedá ničím napodobit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červen 9, 2012 Sdílet Odesláno Červen 9, 2012 Máte někdo zkušenosti s doplňky od BT? Konkrétně se mi jedná o ty jejich koberečky do OII. Nevím, už jsem zkusil všechno možný, origo koberečky od Škodovky stojí za nic, hlavně ta lacinější varianta, zkusil jsem si je i udělat sám, ale nemám na to dostatečně solidní obnitku, takže to dopadlo tak na půl.. Abych řekl pravdu, nedávno jsem viděl v Tescu naprosto perfektní koberce, sice nějakej univerzální tvar tzv. do všech aut, ale ten materiál byl vynikající. Každopádně - ty koberce od BT- někdo zkušenost? Cena se mi zdá docela v pohodě, pokud tedy alespoň trochu vydrží.. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 Viděl jsem je naživo v BT autě a asi je koupím, oproti origo je to krásnej kobereček a vypadalo to fakt mnohem víc luxusně a kvalitně. Znáte někoho v okolí Prahy, kdo umí dělat s fólii v interiéru? Chtěl bych všechny vnitřní lišty + okolo columbuse dát do fólie. Díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nep_ap Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Chtěl bych si zkrášlit interiér svého vozu. Oficiální dekor je dost drahý (za pár samolepek), a co víc, v hliníku k nesehnání. Tak se chci zeptat, zda někdo nevíte, existují nějaké šablony, podle kterých bych si je dokázal vyrobit sám? Nechci použít sprej, je na trvalo, a výsledek nemusí být dokonalý. Stejně, když díl vymontuji, a budu jej obkreslovat, či obřezávat. Se dílo nemusí povést. Jestli ne, poraďte, kde bych sehnal komplet (asi 14dílů) dekor přístrojové desky - klimatronic ALU Škoda Octavia rok výroby 8/00-04. Dík za pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 A čo takto to nechať oblepiť fóliou? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomant Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 přesně, jedině fólie:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.