Peter_K Odesláno Leden 21, 2018 Sdílet Odesláno Leden 21, 2018 Zdravím prosím o pomoc, dnes mi praskla palivová hadice o palivového filtru k čerpadlu. Celý motor mám od nafty :-( Vyměním si ji sám, ale nejsem schopnej ji v etce najít. Prosím o radu, jestli je někdo zdatnější hledač. Je to motor BXE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas_Herlik Odesláno Leden 21, 2018 Sdílet Odesláno Leden 21, 2018 Taky sem delal Tu stejnou Koupil jsem znackovou Semperit (6mm tusim) + samodotahovaci spony v autodilech a je klid [emoji2] Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Leden 21, 2018 Sdílet Odesláno Leden 21, 2018 Tie hadice sa predávajú ako celá sada palivového vedenia 03G 130 308 K,cenu ani nechci vedieť lebo Ťa šľahne treba kúpiť nahradnú hadičku a vymeniť ako píše Lukas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter_K Odesláno Leden 21, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2018 Díky, za rady, taky jsem o tomhle řešení uvažoval. Tahle závada mě překvapila, nečekal jsem že trubka praskne v půlce a ještě podélně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Leden 21, 2018 Sdílet Odesláno Leden 21, 2018 Jojo tato praská. Hadičku v autodílech 8mm a jedeš dál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.