p2p Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 Ty vole mne ta rucka vubec na tu ameriku nenapadla a te d je mi to jasne.... ach jo ... Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2010 tak zase nejake nove info o levnem modelu... nekteri tvrdili, ze to bude OII predface, ale neeee.. nebude vzadu viceprvek! http://news.autoroad.cz/koncepty/33653-nov...ocima-designeru Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 je to divne, ptz ja jsem treba tu informaci mel primo od prodejce skodovek, kterym to tak bylo sdeleno...skoda! Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2010 ze by u OII misto viceprvku dali vlecny ramena.. a tim chteli setrit? muj tajnej tip je pouziti platformy Roomster.. tj. predni naprava Fabia a zadek Octavia Tour.. i skrz cenu a jednoduche implementaci do vyroby :) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 A nemala byť OII predface do 2012 než príde tento nový model?? tuším tak nejako som to niekde čítal... Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 no bylo by to nejpravdepodobnejsi, ptz to by nestopli vyrobu tourky uz ted...od podzimu nekdy ma nabehnout snad ta O2 predface...novy model stejne jeste neni, takze pochybuju ze ted budou mit 2rocni stop Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2010 jedna aktualitka ohledne SUPA3 http://news.autoroad.cz/zajimavosti/33681-...e-modelu-superb Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 lepsi aktualka je z passat a passat variant zmizeli z konfiguratoru VW, na salon do parize VW ohlasilo obe varianty. Pocitaji s tim ze superba uzemni tim pul faceliftem pul novym modelem pasatu a bude klid. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2010 o Passatech vim... ze budou oba hned... ale Supa uzemnovat nebudou... zustane na stejne urovni.. ale Passata povysi.. coz uvidime uz na autosalonu ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 myslel jsem to tak, ze prodeje planujou uzemnit tim pasikem, kterej dostane 160kW naftu, vyhrivanej volant a tak..... Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2010 ja se na ten vyhrivanej volant ze Supa3 tayk budu tesit.. pac to bude jedna z mala veci co bude mit Sup spolecnyho s Pasikem.. Skoda, ze ta 160kW nafta nebude v Supu.. ;) Odkaz ke komentáři
piskot Odesláno Září 25, 2010 Sdílet Odesláno Září 25, 2010 Hoj. Jestli stale schanis cocky na auto tak nekdo na tom sprostem foru je ted prodava - mysleno skodaNECO.cz :-) Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2010 Hoj. Jestli stale schanis cocky na auto tak nekdo na tom sprostem foru je ted prodava - mysleno skodaNECO.cz :-) díky... kouknu na to! jinak přemýšlím, jestli už přezout? chtěl bych během 14 dni.. tak nevim, jestli nevyuzit tohoto prodlouzenyho viknedu..? a taky jestli pustit Sputniky HOLYmu (popr. P2P) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 26, 2010 Sdílet Odesláno Září 26, 2010 Myslím že na prezúvanie je ešte skoro, ja budem až začiatkom novembra... ale ted anajzdím dovtedy asi viac km ako Ty... A čo plánuješ miesto Sputnikov?? teda ak to nie je tajné.. :o Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2010 už dlouho my známej shání origo z Passat CC, takový ty "turbíny" R18.. už jednu sadu měl, ale ta zmizela dřív, než jsem stihl nastartovat.. :o a tak pořád čekám.. To už jsem psal dříve Tak si říkám, že přes zimu by to mohlo klapnout.. Ale pořád nejsu definitivně rozhodnutej.. Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Říjen 4, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 Passatové by mali mať aj lepšie ET,tak že by mali ísť kolesá smerom von,aspon tak tomu bolo u predošlej verzie passata. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Říjen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 tak dnes proběhla očista a příprava na zimu.. nasazení zimní clony a přezutí na zimáky - viz. foto... úžasný komfort a nižší spotřeba během dnešního výletu (3 bonusové fotky) malý kvíz: poklice (Audi) ANO x NE ??? (jsem v jádru odpůrcem poklic, ale chtěl jsem to zkusit...) nějak se ty fotky přeházely.. nevím proč.. tak sorry všem Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Je poznat na tdi ze mas ve predu ten chranic chladice??? Zahreje se ti to driv??? Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Říjen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 si pis... uz se to u me driv ve vlakne probiralo.. treba i MichalK jestli se nepletu to pouziva.. mohu jen doporucit nicmene to neni reakce na maly kviz.. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Říjen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 zadni LED lampy na lifta s E homologaci... http://www.autodoplnky.cz/novinky-shop/zad...-sedan-a1594529 Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 no v jednom vlakne uz to tu vcera bylo a celkem skupinove jsme se shodli ze fakt ne, by mi museli zaplatit abych to tam vozil Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Říjen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 ja na to nikde nenarazil... libila se mi kdysi ta cinska verze.. tak jsem to sem hodil.. klidne to presun nebo smaz.. nechce nekdo ty original poklice AUDI?? Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 Prosím ta nemas císlo dielu tej masky? A tie led svetla su hnus. Mne sa paci to klasicke C. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 klidne to tu nechme, napsal jsem to jen jako reakci na tvuj post, nad tim krytem do masky taky silne uvazuju ale letos budu jezdit uz z vetsi dalky, taky jsem uvazoval o tom prevleku na kapotu ale spis bych potreboval na naraznik Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 Ja by som ten kryt potreboval lebo do prace jazdim kratucke vzdialenosti. Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 Tu som ich dával... :P Tomcat myslím že aj tam je C len to niekto zapojil len tak narýchlo bez uvažovania... :lool: Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Říjen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 Ja by som ten kryt potreboval lebo do prace jazdim kratucke vzdialenosti. tady koupis tu zimni clonu.. http://www.obautodily.cz/zimni_clona_predn...a_ii_m05-OFU023 Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 Poklice nech :P vypadá to jak ta elektrická okta trochu Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Říjen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 Poklice nech :P vypadá to jak ta elektrická okta trochu tos nemyslel vazne... ?? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky