Michal K. Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 ty odrazky nelep proboha Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 Nalepovací odrazky na nárazník bych nechtěl, ale auto bez odrazek taky ne, takže buď s RS/FL nárazníkem nebo bych to nechal jak to je. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 tak ja je tam dam jen na oko a udelam foto.. jinak se mi vyklubala myslenka na FL lampy, ale udelat pod ne tenky prouzek jako odrazku po cele sirce lampy.. kdyz vsici jste proti odrazkam ( myslim cervenou reflexni folii ) na zadnim narazniku.. presto diky za nazory Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 takhle nejak sem to myslel... Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 ty odrazky nelep proboha :D Nevím co je na těch odrazkách tak zajímavýho. Když nemáš RS nebo FL nárazník, tak je to trochu mimo mísu ne Miky ? :D Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 Nevím co je na těch odrazkách tak zajímavýho. Když nemáš RS nebo FL nárazník, tak je to trochu mimo mísu ne Miky ? :D Coze? Vzdyt rikam, ze nema ty odrazky lepit, ze je to desny Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 No dyť já to taky tak myslím... :D To nebylo proti tobě Miky. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 tak ja uz dam s odrzakama pokoj :D Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 jak jsem slibil, tak plnim... strecha komplet vysla na 2300 Kc :D fotky u me ve vlakne OI Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Uz si dal tie FL lampy? Ja by som ich tam dal, ale ked uz tak aj s novym napisom "octavia" Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 jak jsem slibil, tak plnim... strecha komplet vysla na 2300 Kc fotky u me ve vlakne OI tak ta cena je luxusni.. jinak bych to chtel videt vic zblizka.. nejelpe sikmo zepredu na cely auto i s kolama.. Jinak takhle zvrchu nemohu soudit.. Zkus jeste jedno foto pro me diky Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Uz si dal tie FL lampy? Ja by som ich tam dal, ale ked uz tak aj s novym napisom "octavia" tak FL lampy davat nebudu.. tim padem nebudou ani odrazky budu to resit s puvodnima, ale trosku je vylepsim.. (viz foto.) a napis Octavia pujde uplne pryc Jinak zitra me ceka garancka + vymena zadnich brzd (kotouče+desky), snad i lakovani trmenu, pridani podlozek 15mm na zadek (pokud je ceska posta dnes doda), vymena čelního skla přes pojistku, uprava zadnich lamp, odstraneni napisu Octavia a demontaz "zimni clony".. plan je jasny, ale kolik z toho se podari sam netusim Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 tak se zvladlo jen celni sklo, garancka a brzdy.. Jo a trmeny ;-) Foto udelam o vikendu z vyletu do Prahy. Zitra se necekane budou menit dorazy zadnich tlumicu a zadni silentbloky prednich spodnich ramen.. :-( Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 zrovna ted jsem nemel vubec cas, cekam jeste na listy a v tydnu budou kola, tak jestli vydrzis treba do konce tydne pristiho, budu mit komplet cely auto a pak to vyfotim Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 jj to vydrzim jinak dnes vymeneny dorazy zadnich tlumicu a instalce podlozek, ktere ceska posta konecne dodala! Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 tak na vecer se podarilo jeste odstranit napis Octavia.. a taky instalace gumy na chladicovou stenu.. viz tipy na foru :) aby az oddelam clonu nebyl motor zasraty.. Silentbloky ramen prijdou na radu tak za 2 tydny. Prijdou tam z Audi A2. Sou plny a nehrozi u nich utrzeni jako u standardnich-derovanych. A navic budou tuzsi Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 JJ mam to hlavne na zimu. Rozhodl jsem se nechat to jeste na aute dokud budou v dubnu rana chladna. Jiank ta sranda prijde na cca 350,- a ucel plni na jednicku. Jelikoz maska je vicemene jedna velka dira, tak toto prospeje rano ke drivejsimu ohrevu. A i ted odpoledne kdyz je 20° tak otvory v narazniku uchladi motor aniz by se sepnul ventilator, takze mohu jen a jen doporucit. Nakazil jsem tim celou rodinu ;-) má to jednu vadu... vypadá to naprosto otřesně.... ;) Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 taky nazor ;) nicmene ja si to nemuzu vynachvalit ;) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Já taky. Teď už asi 14 dní to mám dole, ale jinak celá zima a vynikající. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 ja si ju jeste ponechal.. vzhledem k teplotam... dneska v Praze 6 a v Brne 7.. a cestou pres Vysocinu 5 Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 přidávám nové foto z výletu do Prahy.. to podstatné: podložky, třmeny, NEnápis.. sou viditelné ;) (akorát auto je špinavé) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Tie brzdy ti lakoval servis? Inak ja dávam robiť tie predné ramená v utorok, som zvedavý či bude auto ešte pojazdné ;) a na cenu! Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 brzdy - vlastní práce ;) Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Bez těch podložek to vypadá líp ;) Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 BEZ?? nechapu.. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Bez těch podložek to vypadá líp ;) fetujes? Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Kalic : psal jsi podložky jako změnu - takže jsem bral jako že podložky pod SPZ ...asik to měly být podložky pod kolama co ? Tak nic no ;) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 ;) musis mene chlastat a vice se venovat foru Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Tak dneska jsem končil o půl čtvrté ráno - to je jako pravda ;) ..ale musíš uznat, že na těch Sputnikách to nejde hned na první pohled poznat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky