Přejít na obsah

Octa46

Doporučené příspěvky

je to foceny pred uradem jen tak rychle, urcite budou jeste lepsi fotky, ale az budou listy, tohle vypada divne :lol: jinak najdi si clena Hirschi, ten ma stribrnou OI a ma taky cernej mat na strese, schvalne se podivej ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
:smich: Už aby boli tie nárazníky and pružiny :palec:

Vidím,že máš v popise MR06 a farbu strieborná-brillant,ale MR06 má farbu striebornú-diamant,striebornú-brillant začali striekať od roku 2007

NIKI, vsechna cest... mel jsi pravdu.. diamant.. (nicmene diamant je vic jak briliant :D )

Odkaz ke komentáři
takova mala perlicka.. http://www.autofun.cz/skoda-octavia-rs-pro-guye-wilkse-4747/

Ti. kteri sleduji IRC budou vedet.. nicmene v clanku uvadeji cerna kola Zenith, tak jsem se smal az sem spadl ze zidle. A pochybuju, ze ma jen seriovych 200PS.. a pro hodne vsimave ma jen projektory a ne xeny..

To rozhodně není Zenith, ale i tak se mi ta kola moc nelíbí, mám raději světlá kola. Ale líbí se mi to lízátko i ty kryty prahů. Neviděli jste to někde v nabídce eshopů?

NeXenů jsem si všiml, už jsem to někde četl, že v GB se RS prodává bez xenů (třeba je vůbec pro levostranné ježdění nedělají).

Odkaz ke komentáři

no kdyz nejaky autor motoristickeho imagazinu hodi takovou hlasku... jinak kola se mi taky nelibi... jinak si myslim, ze to je paket jako byl na autosalonu ten RS-P.. ze bude i na kridle cerna pridana hrana a difuzor.. nicmene prahy sou hodne zajimavy a bral bych je na muj predface..

Odkaz ke komentáři

Prijde mi jeste nejaka nizsi nebo se mi to zda? No a co se tyce xenu, podle me se 100% delaji, jen mu dali asi zakladni RS vybavu, nema predni parky, xenony a ten pruh na celnim skle jasne rika, ze nema ani svetelny senzor s destakem...ale jinak autko vypada dobre. FL v bile je pekna...jen mracitka dodelat :D

k tem kolum...je to docela ostuda tohle napsat...a za me, ty kola nejsou tak spatny, docela se mi libi :smich:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...