Kalic Odesláno Duben 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 podložky pod zančky nemam od začátku.. jinak se jednalo o podložky jiné a to podstatnější.. věřím, že rozdíl je poznat.. ;) Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 tak už vím jaký lampy chcu.. sou to diodový! určený pro čínský trh! :D http://news.auto.cz/?sekce=foto&ga_uid...H_4bc483288d199 http://news.auto.cz/?sekce=foto&ga_uid...H_4bc483288d199 Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 Zajimalo by me, jak to maji vyresene, z hlediska elektirky...podle me to v nasich nepujde jen tak, ze se prehodi lampy :D Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 třeba spoudruzi překvapí a budou mít odpory přímo v lampách nebo nějak ošetřeno.. u Audi A6 lze lampu bez diod přehodit za diodovou, akorát v komfortce se to povolí.. no uvidíme.. ale byla by to pecka coz?? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 mě osobně se ty lampy nelíbí ... Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 Chtělo by to vidět v reálu. Takhle mi připadá, že ty diody jsou moc velký. Ale ve skutečnosti to třeba bude vypadat dobře. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 tak si udelame vylet do Ciny, ne? Pac u nas to asi jen tak neuvidime, ikdyz bych je bral vsema deseti, abych byl jedinej ;) Navic si myslim, ze to vyrabi nejaky subdodavatel primo v Cine. Z MB to neposlilaji.. Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 Já bych do toho možná šel (jen nevím jak bych pořešil odrazky), ale chce to, jak píše Storm, vidět v reálu nebo aspoň na jiných fotkách. Ty LED zadní svítilny na Superb jsem v bazaru prodávat už viděl. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 pokud na ne nekdo nekde narazi, tak sup sem s tim Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 Jj, treba ty na superba stoji balik jak cyp... a jeste by me zajimalo, jak je to s homologaci na EU trh Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 nevyzera to zle. keby sa dali kupit v skodovke bolo by to zaujimave Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 to chcem už na to čakám dlho, no cena nebude najlepšia ;) btw. Ečkový medák má tie diody tiež celkom veľké a vyzerá to v poho Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 slibene foto zde http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...st&p=269416 Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 diky moc.. vypada to fakt dobre.. a i realnejsi predstavu sem ziskal.. Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 snad jsem ti trochu pomohl... Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 to jo.. pomohl.. o vikendu me na D1 predjelo bily RS dvojkovy po FL s cernou strechou.. ale jel jak hovado, tak sem to nestihl si poradne prohlidnout.. toto je diky bohu staticky Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 je to foceny pred uradem jen tak rychle, urcite budou jeste lepsi fotky, ale az budou listy, tohle vypada divne jinak najdi si clena Hirschi, ten ma stribrnou OI a ma taky cernej mat na strese, schvalne se podivej ;) Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Duben 16, 2010 Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 Ja som sa rozhodoval medzi Zenitmi a Sputnikmi,tak nejaké fotky mi ešte v zálohe ostali Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 diky moc pane.. prekvapive to vypada mnohem lip nez sem si dokazal predstavit a jak sem Ti uz psal, mozna i lip jak Zenithy.. Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Duben 16, 2010 Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 ;) Už aby boli tie nárazníky and pružiny :) Vidím,že máš v popise MR06 a farbu strieborná-brillant,ale MR06 má farbu striebornú-diamant,striebornú-brillant začali striekať od roku 2007 Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 takova mala perlicka.. http://www.autofun.cz/skoda-octavia-rs-pro-guye-wilkse-4747/ Ti. kteri sleduji IRC budou vedet.. nicmene v clanku uvadeji cerna kola Zenith, tak jsem se smal az sem spadl ze zidle. A pochybuju, ze ma jen seriovych 200PS.. a pro hodne vsimave ma jen projektory a ne xeny.. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Už aby boli tie nárazníky and pružiny Vidím,že máš v popise MR06 a farbu strieborná-brillant,ale MR06 má farbu striebornú-diamant,striebornú-brillant začali striekať od roku 2007 NIKI, vsechna cest... mel jsi pravdu.. diamant.. (nicmene diamant je vic jak briliant :D ) Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 takova mala perlicka.. http://www.autofun.cz/skoda-octavia-rs-pro-guye-wilkse-4747/ Ti. kteri sleduji IRC budou vedet.. nicmene v clanku uvadeji cerna kola Zenith, tak jsem se smal az sem spadl ze zidle. A pochybuju, ze ma jen seriovych 200PS.. a pro hodne vsimave ma jen projektory a ne xeny.. To rozhodně není Zenith, ale i tak se mi ta kola moc nelíbí, mám raději světlá kola. Ale líbí se mi to lízátko i ty kryty prahů. Neviděli jste to někde v nabídce eshopů? NeXenů jsem si všiml, už jsem to někde četl, že v GB se RS prodává bez xenů (třeba je vůbec pro levostranné ježdění nedělají). Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 no kdyz nejaky autor motoristickeho imagazinu hodi takovou hlasku... jinak kola se mi taky nelibi... jinak si myslim, ze to je paket jako byl na autosalonu ten RS-P.. ze bude i na kridle cerna pridana hrana a difuzor.. nicmene prahy sou hodne zajimavy a bral bych je na muj predface.. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Prijde mi jeste nejaka nizsi nebo se mi to zda? No a co se tyce xenu, podle me se 100% delaji, jen mu dali asi zakladni RS vybavu, nema predni parky, xenony a ten pruh na celnim skle jasne rika, ze nema ani svetelny senzor s destakem...ale jinak autko vypada dobre. FL v bile je pekna...jen mracitka dodelat :D k tem kolum...je to docela ostuda tohle napsat...a za me, ty kola nejsou tak spatny, docela se mi libi Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 kdyby byla černá, tak mračítka určitě.. u bílé a stříbrné nevadí ty korejský lampy.. jinak děšťák nepotřebuje.. stěrače mu ovládá spolujezdec :D a nemohl by mít tak širokej pruh Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Vzdyt to rikam...diky tomu pruhu, ze je tak sirokej, tak je jasne, ze nema senzor...kdyby mel senzor, tak tam nikdo takovy pruh neda...btw: by me zajimalo jak je to u nich s legislativou...u nas muze byt ten pruh pry jenom 10cm Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 tady původní článek: http://www.autoevolution.com/news/irc-driv...-vrs-19741.html už v něm je uvedeno kola 18" Zenith :D jinak pruh 100mm u nas.. nicméně na každým okně je ryska, po co může být zatmaveno.. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 BTW: po prvni etape 3 Fobie v Top 3!! :) http://www.ewrc-results.com/leg.php?event=...=§ion=5 Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky