Přejít na obsah

Octa46

Doporučené příspěvky

Ty zrcátka jsou bílé ? ...stříbrnou bych si tam klidně dokázal představit, ale tohle je fakt dost světlé.

zrcatka sou stribrno-sedy mat.. na fotce z mobilu vypadaji hodne svetly.. v realu sou o odstin tmavsi jak litaky.. No az udelam foto normalnim fotakem, tak uvidis ten rozdil. Snad o vikendu.

Odkaz ke komentáři
Cus bus... tak ty sita jsou v max pohode... sice nechapu proc se to prodava za tu cenu ale sluzbu to udela krasnou.... jeste premyslaim o te roletce... Je to cena konecna nebo budem smlouvat... :( :D :lool:

cus,

su rad, ze sita v pohode.. Ja je mel 8 mesicu a nemohl si to vynachvalit a vsem co maji deti doporucuju.. Hlavne pecka, ze se da zadkem vetrat za jizdy..

skrz roletku si me pobavil :lool: hele cena byla jedna Bozka k sitim.. skoro nepouzita.. ale samostatne je cenna vyssi :lol: :) :D Kdyz si pro ni prijedes.. a nejlepe jeste dnes, tak stylova cena ctyrista46,-

Odkaz ke komentáři
cus,

su rad, ze sita v pohode.. Ja je mel 8 mesicu a nemohl si to vynachvalit a vsem co maji deti doporucuju.. Hlavne pecka, ze se da zadkem vetrat za jizdy..

skrz roletku si me pobavil :palec: hele cena byla jedna Bozka k sitim.. skoro nepouzita.. ale samostatne je cenna vyssi :P :) :palec: Kdyz si pro ni prijedes.. a nejlepe jeste dnes, tak stylova cena ctyrista46,-

Poradim se s osobnim bankerem, vemu preklenovaci uver a behem tydne se ti ozvu... ju :P

Odkaz ke komentáři

panové, potřebuju poradit.. hraju si s maskou, ale narazil jsem.. chtěl jsem vyloupnout znak a nějak se nedaří :smich: dokonce jsem ho odvrtal viz. foto, ale stále vzdoruje.. jak na to?? mám strach, že ten rámeček rozlomím a to bych už psychicky nedal! díky předem za rychlé reakce.. nebo to rozmlátím :palec:

post-1736-1276952116_thumb.jpg

post-1736-1276952322_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
panové, potřebuju poradit.. hraju si s maskou, ale narazil jsem.. chtěl jsem vyloupnout znak a nějak se nedaří :smich: dokonce jsem ho odvrtal viz. foto, ale stále vzdoruje.. jak na to?? mám strach, že ten rámeček rozlomím a to bych už psychicky nedal! díky předem za rychlé reakce.. nebo to rozmlátím :palec:

Opatrně kolem dokola páčit šroubovákem, origo oboustranka drží dobře, znak půjde do kytek.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...