Kalic Odesláno Červen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 díky.. jj přesně tak.. lakovaní by vyšlo dráž.. a k té grafitce a k černé se ty matný alá Audi S-line hodí.. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 tak vysledek.. sice zase mobilem.. ale co uz.. a jinak dnes jeste ochranna folie na mlhovkach Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 sry, ale me se ty zrcatka nelibi, je to uz moc svetle, podle me, mozna na jine fotce by to chtelo videt. Nebo nejak aspon doladit ostatni detaily, jako hlinikove hagusy a tak Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 ono to na te fotce zkresluje.. zase tak svetly to neni.. az bude auto umyty, tak udelam fotky fotakem a ne mobilem a musim rict, ze celkove se to ke kolum a k te grafitce hodi... Jak jsem jiz psal, tak to bylo reseni tech poskrabanych zrcatek Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 11, 2010 Sdílet Odesláno Červen 11, 2010 Ty zrcátka jsou bílé ? ...stříbrnou bych si tam klidně dokázal představit, ale tohle je fakt dost světlé. Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 11, 2010 Sdílet Odesláno Červen 11, 2010 Cus bus... tak ty sita jsou v max pohode... sice nechapu proc se to prodava za tu cenu ale sluzbu to udela krasnou.... jeste premyslaim o te roletce... Je to cena konecna nebo budem smlouvat... :( :D :lool: Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2010 Ty zrcátka jsou bílé ? ...stříbrnou bych si tam klidně dokázal představit, ale tohle je fakt dost světlé. zrcatka sou stribrno-sedy mat.. na fotce z mobilu vypadaji hodne svetly.. v realu sou o odstin tmavsi jak litaky.. No az udelam foto normalnim fotakem, tak uvidis ten rozdil. Snad o vikendu. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2010 Cus bus... tak ty sita jsou v max pohode... sice nechapu proc se to prodava za tu cenu ale sluzbu to udela krasnou.... jeste premyslaim o te roletce... Je to cena konecna nebo budem smlouvat... :( :D :lool: cus, su rad, ze sita v pohode.. Ja je mel 8 mesicu a nemohl si to vynachvalit a vsem co maji deti doporucuju.. Hlavne pecka, ze se da zadkem vetrat za jizdy.. skrz roletku si me pobavil :lool: hele cena byla jedna Bozka k sitim.. skoro nepouzita.. ale samostatne je cenna vyssi :) :D Kdyz si pro ni prijedes.. a nejlepe jeste dnes, tak stylova cena ctyrista46,- Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 AUDI TDI se prave ujalo vedeni 24h Le Mans Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 13, 2010 Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 cus, su rad, ze sita v pohode.. Ja je mel 8 mesicu a nemohl si to vynachvalit a vsem co maji deti doporucuju.. Hlavne pecka, ze se da zadkem vetrat za jizdy.. skrz roletku si me pobavil hele cena byla jedna Bozka k sitim.. skoro nepouzita.. ale samostatne je cenna vyssi :P :) Kdyz si pro ni prijedes.. a nejlepe jeste dnes, tak stylova cena ctyrista46,- Poradim se s osobnim bankerem, vemu preklenovaci uver a behem tydne se ti ozvu... ju :P Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 jasnacka! :P budu ju vozit dal v kufru :P ale pak uz pojedu na DOVO, tak snad osobni banker bude mit tento tyden cas :) :palec: Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 pár fotek z včerejšího odpoledne.. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 stormiku diiky Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 13, 2010 Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 Hele asi bych fakt poresil ty hagusy..nedaji se sundat a striknout treba na stribrno? Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 no mne by se libily.. Milostec dela polepy, ale to se mi nelibi... kamos by me to nalakoval, ale sou to dalsi vydaje.. a tech se zrovna ted moc nedostava.. A az budou nejaky penize navic.. nejdriv po Novym roce, tak bych spis resil podvozek.. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 13, 2010 Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 tak ja si myslim, ze by to mohlo staci striknout nejakym sprejem na stribrno, sam doma... Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 demontaz, obrousit, lak, lak, cirej lak, montaz... no nevim nevim.. na sidlisti ;) Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 michale, netusis jak se ty hagusy demontuji? jde to zvrchu? pres ty obloukovy kryty co sou na zacatku a na konci? nebo musi stropnice dolu??? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 14, 2010 Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 tady to mas, stropnice nemusi dolu Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 panové, potřebuju poradit.. hraju si s maskou, ale narazil jsem.. chtěl jsem vyloupnout znak a nějak se nedaří dokonce jsem ho odvrtal viz. foto, ale stále vzdoruje.. jak na to?? mám strach, že ten rámeček rozlomím a to bych už psychicky nedal! díky předem za rychlé reakce.. nebo to rozmlátím Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 19, 2010 Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 panové, potřebuju poradit.. hraju si s maskou, ale narazil jsem.. chtěl jsem vyloupnout znak a nějak se nedaří dokonce jsem ho odvrtal viz. foto, ale stále vzdoruje.. jak na to?? mám strach, že ten rámeček rozlomím a to bych už psychicky nedal! díky předem za rychlé reakce.. nebo to rozmlátím Opatrně kolem dokola páčit šroubovákem, origo oboustranka drží dobře, znak půjde do kytek. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 19, 2010 Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 ja jsem ho treba pri lakovani nevyndaval, oblepil jsem ho sirokyma pruhama, pak obrizl kolem dokola a zbytek pasky jsem zahnul "dovnitr"pod znak a pohoda Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 jenže já to chci potahnout fólií a tu fólií dostat pod znak. A ten znak nezničit Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 No já, když jsem ten znak chtěl sundat, tak to šlo jen násilím s pomocí šroubováku a znak jsem zničil. Nešlo by ale ten znak podříznout silonem, tak jako se sundávají nápisy Octavia? Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 napadlo mě to, ale ten znak má ostrý hrany a prořízl to. Nakonec jsem pod to vrazil širokéj nůž bez ostří a postupně ten znak objel a odtlačil. Každopádně tu fólií co na to dávám tak to je taky peklo. Snad to večer dodělam a nafotim. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 tak tady je vysledek meho pokusu.. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky