borlan Odesláno Březen 1, 2018 Sdílet Odesláno Březen 1, 2018 Potřebuju se teoreticky připravit k výměně podtlakové hadice z vak. pumpy k posilovači brzd. Může někdo popsat vč. grifů? Asi je ten konec hadice do posilovače jen zacvaknutý. Zaslechl jsem, že u stará hadice skoro na 100% ten konec utrhnu když ho budu chtět vyndat a že pak je pěkný opruz vydolovat ten utržený kus aby se mohla nasadit nová hadice. Může něco utržené zapadnout do posilovače a budu v pr.? Má k tomu někdo zkušenost jak se toho nejlépe zhostit? Díky předem za náměty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Březen 2, 2018 Sdílet Odesláno Březen 2, 2018 Na pumpe je pres sponu a v posilovaci je pouze nacvaknuta. Ale musis zabrat, jsou tam zpětné zuby, takze nacvaknes snadněji nez sundas. Grif zadny asi neni, ale silne a s citem tahat :-DOdesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Březen 3, 2018 Sdílet Odesláno Březen 3, 2018 Dle nové hadice pochopíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Březen 4, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2018 Díky za názory. Prohlédl jsem si ji v krámě a je to jasné, jsou tam taková zpětná žebírka. Doslechl jsem se, že u staré hadice se téměř jistě ten konec při demontáži ulomí a pak je opruz ten zbytek vydolovat (prý nejlépe uzoučkým nožíkem/skalpelem). Včera jsem zjistil, že je hadice ok a problém byl jinde. Naštěstí jsem odolal v pátek pokušení novou hadici za 800,- koupit. Tím je toto vlákno vyřešeno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.