Daniel20 Odesláno Březen 16, 2018 Sdílet Odesláno Březen 16, 2018 Občas se mi stane, že to jede jakoby bez turba a musím zastavit a znovu nastartovat, pak to zas letí jak má. Nové svíčky, civky, blow off, N75, čerpadlo, větší IC a nové čidlo, filtry ok, Dělá to už už přes rok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Březen 16, 2018 Sdílet Odesláno Březen 16, 2018 Máš BOV nebo DV? Nemůžeš mít někde únik tlaku, ideální by bylo natlakovat vedení. Pokud máš FMIC, tak vzhledem k množství spojů to někde fouknout může. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Březen 16, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2018 No je tam orig. 710N a SMIC o 1/2 větší než orig. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Březen 18, 2018 Sdílet Odesláno Březen 18, 2018 Pokud je to N, tak se nejedná o nový kus. ENková revize se už delší dobu nedělá. Jinak s tím SMIC je otázka, jestli to pomohlo. Podle testů i SMIC Forge má horší výsledky oproti seriovému. Sám jsem SMIC Forge měl a vrátil jsem originál, ale to jsem odbočil. Zkoušel jsi logovat turbo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Březen 19, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2018 Koupil jsem i novy BOV, můžu ho tam zkusit dát. Větší IC určitě pomohlo, sice to není tak extra znatelné, ale při 30+ mi příjde, že to jede, jak kdyby bylo 20°C. Napadlo mě, že až to zas začne dělat, tak zkusím změřit tlak turba přes apku nebo se stavím za mechanikem ať to naloguje. Tak jsem zapomněl tam dát ten nový BOV (06A 145 710P), teď jsem ho tam dal, tak uvidím jestli to bude zase dělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Březen 20, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2018 Hodil jsem to na apku Torque a když se to zas ráno objevilo, tak to ukazovalo boost 0.1baru na 2 plný plyn. Když jsem znova nastartoval, tak na 2 plný to šlo od 0 až 0,9 až 0,6 a hezky to jelo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Březen 20, 2018 Sdílet Odesláno Březen 20, 2018 Porovnat hodnoty těch IC se dá přes VAG, z těch jsem vycházel i já. K problému, nejlepší by bylo vidět celý log z turba, kde je vidět požadovaný a skutečný tlak turba. Ale pokud Ti to při problému natlačí jen 0,1 baru, zkusil bych zjistit těsnost hadic (ideálně celé vedení natlakovat). Já měl hadice jednou úplně rozpojené, tak, že byly jakoby vedle sebe a ne v sobě a VAG si ničeho nevšiml a to jsem se nedostal přes 0 baru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.