paninkognito Odesláno Březen 22, 2018 Sdílet Odesláno Březen 22, 2018 Dobrý večer panstvo, mám na vás dva dotazy. Vlastním Octavii I z roku 1997 (AEE), a nesvítí mi kontrolka potkávacích světel. Ověřil jsem si to funkční žárovkou i kontrolou budíků ve VAG. Dočetl jsem se, že některým prvním modelům nesvítí, je to i můj případ? Jak je to s dodelanim aby byla funkční? Sviti mi pouze kontrolka obrysovek. Dále jsem, při výměně zapalovače, narazil na nikam nevedoucí kabely, viz foto, jsou ve svazku s napájením zapalovače, zaizolovane, nevíte, k čemu by měly sloužit? Děkuji za vaše rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Březen 23, 2018 Sdílet Odesláno Březen 23, 2018 Kabely neřeš, jsou tam takhle spojené a je to tak správně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 23, 2018 Sdílet Odesláno Březen 23, 2018 aby ti svítila kontrolka v budíkách, musíš do nich dotáhnout kabel od pojistek - linie potkávacích světel - žlutý drát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 23, 2018 Sdílet Odesláno Březen 23, 2018 Nejakou kontrolku bych neresil... Hlavni kontrolka svetel ti sviti a ze ti sviti potkavacky snad vidis... Ty zamotany kabely ma kazda octa, tak to vubec neres 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferko12 Odesláno Březen 23, 2018 Sdílet Odesláno Březen 23, 2018 Na budíkoch je aj kontrolka obrysoviek? Ja tam takú nemám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 23, 2018 Sdílet Odesláno Březen 23, 2018 mají ji pouze předFL budíky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.