Tomyzima Odesláno Duben 9, 2018 Sdílet Odesláno Duben 9, 2018 Ahoj, potřebuju poradit. Dělal jsem velký servis motoru( nový DPF, čištěni turba, výměna senzorů atd.) auto bylo v pohodě. Po ujetí asi 20 netrů se mi rozdvítila kontrolka motoru (žlutej vrtulník) Koupil jsem tedy nový EGR Valeo. V servise ho vyměnili, chybu smazali. S autem jsem se rozjel a zas se kontrolka rozsvítila. A zde je moje otázka. Netušíte, co vše tuto kontrolku má na starosti? Chcípací klapka? Stačí chybu jen smazat, nebo se musí udělat základní nastavení egr? Je tady někdo v Praze s diagnostikou, co by si na mě udělal čas a případně na to kouknul? (Ne zadarmo samozřejmě) díky Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomyzima Odesláno Červen 2, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2018 Tak jsem byl včera na disgnostice a vyhodili minto tyto chybyP2427 - recirkulace vyfukovych plynů, obvod řízeníP1496 - přepínací ventil, chladič recirkulace spalin, zkrat na plus: trvaléMohu poprosit znalé, co to znamená? EGR je nový a otvírá, jak má (aspon delphi to tvrdí) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
clunny3 Odesláno Srpen 29, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2019 Ahoj, řeším teď stejný problém, zeptám se podařilo se nějak vyřešit? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomyzima Odesláno Srpen 29, 2019 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2019 Ahoj,Jo jo. Byl uhnilej nejakej kabel v motorovym prostoru. Dej to do servisu, nebo k autoelektrikari.Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.