Charlie654 Odesláno Květen 3, 2018 Sdílet Odesláno Květen 3, 2018 Chlapi potrebuji radu,kdyz stojim na volnobeh a neni jeste na plno ohraty tak nejdriv kolisaji otacky a pak to I zhasne,nevite cim to muze byt? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Raelag Odesláno Duben 8, 2019 Sdílet Odesláno Duben 8, 2019 AHOJ, mám taky ten problém 110k km a na volnobeh mi to občas chodí normálně a občas chcipa a kolísá nevíte co to může způsobit svíčky vyměněny. Klapka, lambda, aegr ventil , rozvody hlásí mi to chybu na vacce že mi preskakuje řetízek na rozvodech myslíte že to může způsobit tohle? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pohy Odesláno Únor 14, 2021 Sdílet Odesláno Únor 14, 2021 V 3. 5. 2018 at 18:39, Charlie654 napsal: Chlapi potrebuji radu,kdyz stojim na volnobeh a neni jeste na plno ohraty tak nejdriv kolisaji otacky a pak to I zhasne,nevite cim to muze byt? Uz to mate vyreseny ? Mam tedkom stejny problem. Auto mi i obcas samo chcipne. V servisu si nevi rady. Diagnostika je totiz v poradku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lmichalcik Odesláno Červenec 14, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2021 Porucha ve snímači otáček vačkové hřídele. jsou tam 2 ks. Po výměně jede jak bez problému. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Listopad 13, 2021 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2021 Vyměnit magnet přestavovače taky sem řešil a po výměně jako nové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiroRS Odesláno Duben 3, 2022 Sdílet Odesláno Duben 3, 2022 (upraveno) Ahoj. Řeším teď stejný problém. V 13. 11. 2021 at 15:23, ciimaa napsal: Vyměnit magnet přestavovače taky sem řešil a po výměně jako nové Ahoj, měnil jsi oba dva? Řeším teď stejnou bolest. Diagnostika nic nenašla. Upraveno Duben 4, 2022 uživatelem MiroRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Duben 5, 2022 Sdílet Odesláno Duben 5, 2022 V 3. 4. 2022 at 16:55, MiroRS napsal: Ahoj. Řeším teď stejný problém. Ahoj, měnil jsi oba dva? Řeším teď stejnou bolest. Diagnostika nic nenašla. V 3. 4. 2022 at 16:55, MiroRS napsal: Ahoj. Řeším teď stejný problém. Ahoj, měnil jsi oba dva? Řeším teď stejnou bolest. Diagnostika nic nenašla. Ahoj , měnil sem jenom jeden ten v pravo Ten na levo blíž ke kabině je na výfuk Mám známého ve škodovce tak mi nejdříve poradil je mezi sebou prohodit že sou stejný ,tak sem to prohodil a vše fungovalo jak mělo tak sem za 4dny objednal origo , ten výfukový sem vrátil zpět a nový sem si dal na pravé místo které bylo vadné Ještě sem u toho měnil snímač polohy klapky v sacím potrubí (to mi hlásila diagnostika) obojí vyšlo do 3tis a už je tomu půl roku od výměny a vše v pořádku krásný chod motoru 😊 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xenon Odesláno Červen 8, 2024 Sdílet Odesláno Červen 8, 2024 Zdravím Vás pánové. Máte už prosím vy ostatní pořešený výše uvedený problém?? Byl to opravdu tento problém ??? Bohužel mám úplně stejný problém a hledám tady řešení....😔 Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xenon Odesláno Listopad 14, 2024 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2024 V 8. 6. 2024 at 8:23, xenon napsal: Zdravím Vás pánové. Máte už prosím vy ostatní pořešený výše uvedený problém?? Byl to opravdu tento problém ??? Bohužel mám úplně stejný problém a hledám tady řešení....😔 Děkuji. Zdraví Vás pánové. tak že úplně na chlup stejný problém, který je zde výše uvedený, mám vyřešeny. A ano, bylo potřeba vyměnit pravý magnet, jak bylo výše uvedeno a auto je opět jako nové… . Měl jsem úplně stejné příznaky, které byly výše uvedené. Moje verze Octavie je RS230 CHHA, 169kW a mám najeto 122 000km Jinak bych chtěl moc poděkovat kolegovi CÍÍMAA, který se veřejně podělil s tímto problémem pro všechny. Já osobně si toho moc vážím, protože samozřejmě v autorizáku byli totálně vedle. Tak jsem zkusil internet a tady jsem to našel 😍😍😍👌🏻👍🏼🤩🥳🥳 Ještě jednou DÍKY 😍 M.K. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.