karelkopp Odesláno Květen 19, 2018 Sdílet Odesláno Květen 19, 2018 Zdravim chtěl jsem zkontrolovat jestli nemam o zub hozene rozvody tak jsem sundal horejsi kryt rozvodu sundal kolo podbeh a za boha nemohu najit spodni znacku na tom plechu na kole ji vidim ale proste na tom plechu nic neni :( nahore jsou videt v pohode obe jen to sponi kolo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Květen 19, 2018 Sdílet Odesláno Květen 19, 2018 Hledej na setrváku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Květen 19, 2018 Sdílet Odesláno Květen 19, 2018 Tak pokud máš ten plechový kryt zrezivělý, tak se bude hledat blbě, ale je tam. Drobná rýha - promáčklina. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karelkopp Odesláno Květen 19, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2018 prave ze je zrezly no zitra jeste kouknu poradne ale co jsem tak koukal na rozvodak tak se musi co nejdrive vymenit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karelkopp Odesláno Květen 20, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2018 tak to mam souple o 1 az 2 zuby :( coz bude asi celkova pricina mych problemu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.