PetrDok Odesláno Červen 7, 2018 Sdílet Odesláno Červen 7, 2018 Prosím o radu. Tempomat mi funguje pouze na první dva rychlostní stupně. Když zařadím 3, 4, 5 nebo 6 tak se vypne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 7, 2018 Sdílet Odesláno Červen 7, 2018 nutná diagnotika a výpis závad, ale odhadem: špatné kódování motorové jednotky (typ převodovky), špatná převodovka - výměna za jiný kód, neodpovídající SW motoru například pro chipování, jiná RJ motoru z jiné značky v koncernu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stipemen Odesláno Prosinec 12, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2018 Ahojte, mám problém s tempomatem na 1,4 tsi 90kw. Sem tam se mi stávalo, že mi přestal pracovat tempomat a na přístrojovce byla chybová hláška ERR. Stačilo vypnout a znovu nastartovat auto a tempomat šel normálně.Bohužel teď již tempomat nefunguje vůbec a pokud se ho snažím zapnout, okamžitě na přístrojovce svítí ERR, viz foto. Tempomat jsem zvyklý používat často a dost mně to chybí..Nemáte typ, čím by to mohlo být?VCDS i kabel mám, napíchnu si to sám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Muffin_96 Odesláno Listopad 27, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2023 Čau borci, Mě po výměně převodovky (správný kód, žádná náhrada) nefunguje tempomat na 6. (na dálnici super věc) Údajně čidlo na převodovce 🤷 nevyznám se. Palubní počítač mi po zařazení neukazuje zařazenou 6tku, ale ostatní kvalty ano. Nějak jsem si zvykl že na 6tce si ten tempomat prostě nedám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.