jurcik19 Odesláno Červenec 12, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2018 Dobrý den, mám dotaz ohledně startování motoru za studena. r.v. 2011 najeto 210 000 km . Skoro vždy když motor startuji za studena tak se mi to povede až na několikátý pokus po dlouhém protáčení motoru... Auto žádné chyby nehlasí a v autorizovaném servise mi řekli že nevědí po čem mají jít tak ať přijdu až to bude hlásit nějakou chybu. Poradí mi prosím někdo co by to mohlo být za závadu a co s tím ? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
15degren Odesláno Červenec 12, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2018 už jsi měnil EGR ? Může to dělat on jestli se seká klapka. Nechá se to zjistit- zvedneš auto ze zadu motoru odmontuješ na egru elektromotor a zkusíš prstem pohnout rohatkou jestli jde v celé drazé popř. jí můžeš zkusti rozhýbat. druhá možnost je odcházející čerpadlo před vstřiky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oc2kr Odesláno Říjen 21, 2025 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2025 Zdravím, podarilo sa vám tento problém nejako vyriešiť? V aute mi vymenili čerpadlo pred vstrekmi, regulátory tlaku, čidlo chladiacej kvapaliny, vstreky a problém sa stále objavuje. Auto štartuje za studena v poriadku, ak je dole kopcom. Vtedy pri otočení kľúčika do prvej polohy počuť dlhé bzučanie, po ktorom štartujem auto na brnk. V servise nevedia čo s tým, EGR sme zatiaľ neskúšali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.