kaocko Odesláno Červenec 13, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2018 Ahoj šéfíci ?, zadní stěrač jednou jde a jednou ne, kontroloval jsem kabeláž v ohybu mezi kastlí a pátejma dveřma, vyndal motor stěrače a rozebral, čistý namazaný bez koroze bez známek zatuhnutí. když zrovna stírá dost u toho kňourá, ale fakt je jak novej..... Nejsem elektrikář, základ zvládnu, ale tady jsou 4 káble na ten motor a jsem nahranej. Relé by to mohlo dělat že? Bude pod volantem? Popripade vime jaky? Abych zacal treba tim. ✌️FL 2012 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 22, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2018 Mám stejný problém, taky mi stírá jak kdy. Ale jen když je teplo, přes zimu chodí normálně (nechápu) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červenec 22, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2018 Možná Vám to pomůže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaocko Odesláno Červenec 23, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2018 To je O1.... A jak pisu ja motor rozebiral a je jak novy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Srpen 28, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2020 (upraveno) Zdravím Vás, Dnes jsem se pustil do hledání problému nefunkčního zadního stěrače, který mi přestal fungovat úplně. Na konektoru u motorku jsem nenaměřil 12 V proti kostře a po rozpojení konektoru v pátých dveřích a znovu zapojení již napětí nebylo. Provedl jsem rozebrání přechodky, jestli nejsou polámané dráty, ty jsou OK Prohlédl jsem konektor na levé straně vozu u blatníku. Propípáním konektrou ve spodní části vozu a motorku měřákem, jsou kabely v pořádku. Konektor, který vede od přední části vozu je bez napětí. Pojistka je OK. Pravá páčka reaguje na přední cyklovač + ostřik a zadní ostřik. Lze nějakým jiným způsobem prověřit funkčnost páčky v poloze pro stírání zadního stěrače, nežli výměnou za druhou páčku. V celku mi, ale vrtá hlavou proč zde není ani volt. V seznamu chybového hlášení nění žádná poznámka Tak napětí v kabelové svazku se rozběhlo, nevím jak.Na patici motorku napětí je na všech drátech hnědý/černofialový 11,50V a hnědý/zelenobílý a zelenočervený 10,50 V. Po připojení motorku na 12 V přímo na kontakty funguje. Při zapojení patice již motorek nereaguje. Upraveno Srpen 30, 2020 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Září 14, 2020 Sdílet Odesláno Září 14, 2020 Dnes instalován nový motorek zadního stěrače,opět můžeme stírat.V původním motorku je vadný modul,pokoušel jsem se sehnat pouze samotný modul, ale marně.Odesláno z mého 5060D pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Září 14, 2020 Sdílet Odesláno Září 14, 2020 Já měl na modulu u motorku studené spoje, vše propájeno a stěrač chodí jak má. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Září 14, 2020 Sdílet Odesláno Září 14, 2020 U toho originálního je to bez rozebrání,nyní u nového lze sundat kryt a jsi u tišťakuOdesláno z mého 5060D pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Září 14, 2020 Sdílet Odesláno Září 14, 2020 Netušim jestli mám origo, ale předpokládám, že ano. Nicméně jsem povolil šroubky viz foto, sundal kryt, proletoval tišták a stěrač funguje jak má. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.