riska_123 Odesláno Duben 22, 2020 Sdílet Odesláno Duben 22, 2020 Pekne. Ta maska vypada dobre. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vala Odesláno Duben 22, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2020 Mensi změna znaku, predek nemam vyfoceny ještě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vala Odesláno Květen 27, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2020 Tak nějaké další změny pokračující. Konečně černé sloupky a černá střecha. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukyn2020 Odesláno Květen 27, 2020 Sdílet Odesláno Květen 27, 2020 Paráda! Jak jsi dělal ty sloupky prosimtě? Máš v plánu lakovani zrcátek do černé? Nebo masky nebo světel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vala Odesláno Květen 27, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2020 (upraveno) Zrcátka chci sehnat druhé a dát je do černa, ale lakem, folie jde vidět, prý se lepí na 3x. Střecha a sloupky jsou folie . A maska je lakovaná do barvy vozu, a znaky udělané do barvy vozu s černou. Světla ještě chci dělat do černa, jako mlhovky. Chrom se mi vůbec nelíbí. Upraveno Květen 27, 2020 uživatelem Vala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AFilas Odesláno Květen 27, 2020 Sdílet Odesláno Květen 27, 2020 Ty černé sloupky vypadají moc dobře 👍taky je nechám polepit, jakmile zatonuju skla 🙂 nezvažovals ještě hodit ty černé plastové lišty do barvy auty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vala Odesláno Květen 27, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2020 Ty lišty chci taky, na dveře jdou koupit lišty na lak a na nárazníky jsem viděl u pár aut, nebo budu muset přebrousit, jde o to že tenhle plast není na lak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukyn2020 Odesláno Květen 27, 2020 Sdílet Odesláno Květen 27, 2020 Normálně bych je vzal smirglem a potom základ na plasty a stříknul lakem a potom krycím lakem, dělal jsem to tak na svým a drží to. jinak kamarád delal ty světla s nějakou gumou nebo co, ze se to dá kdyžtak rychle sundat, kdyby s tím bxl nejakej problem... přišlo mi to fajn a i to dobre vypadá, skoro jako lakovany. Ale záleží na tobe... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Květen 28, 2020 Sdílet Odesláno Květen 28, 2020 Pekne si se do toho pustil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vala Odesláno Květen 28, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2020 (upraveno) Lukyn2020 Držet bude, ale když spočítám kolik si vezme lakýrník co mi dělal masku třeba, tak je tam rozdíl třeba 100kč na střiku, ale chci nechat original kryty kdyby náhodou při prodeji, tak proto uvažují o druhých řerných. Světla gumou? To dělal ale povrchově, já mám mlhovky stříkane ve uvnitř, STK to pošlo čistě a nikomu to nevadí, takže takhle chci udělat i hlavní, plus další úpravy. riska_123 Když už konečně jezdí, je potřeba to dotáhnout trošku. Upraveno Květen 28, 2020 uživatelem Vala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Květen 28, 2020 Sdílet Odesláno Květen 28, 2020 Plastové lišty se jen tak neobrousí a nestříknou základem na plast. Je potřeba ještě plnič, možná už budou mít škrábance, nebo ťukance, tak ještě kyt. Před měsícem jsem dělal na jiné auto a proces přípravy jsem dělal na 3x, až jsem byl spokojený. Co by mě ale štvalo jsou ty fleky na dveřích od rozstřiků. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vala Odesláno Květen 29, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2020 To vím, když jsou ty vroubkované. Ale na dveře jdou sehnat rovnou na lak. Ale viděl jsem už přední a zadní, jen nemůžu sehnat. Takže předek a zadek mě asi čeká upravovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukyn2020 Odesláno Květen 29, 2020 Sdílet Odesláno Květen 29, 2020 Nejsem si jistej, zda se ty lišty liší od faceliftu, třeba u faceliftu je na nich takový jakoby vzor, nejsou hladké... Já je tedy rovnou stříknul základem na plasty a poté barvou (několik vrstev) a nakonec krycím lakem. jinak na před FL jsem viděl s přípravou na lak jen ty boční, ale na předek a zadek vůbec, asi je to tak, že si to dotyčný dělá individuálně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vala Odesláno Červen 19, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2020 Tak, a auto jde do prodeje a bude výměna za něco novějšího, ale asi už ne Octavie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vala Odesláno Červenec 13, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2020 (upraveno) Tak hoši, pomalu začíná loučení, přechod na něco novějšího a do jiné třídy. Možná ovečka zůstane pro otce, takže aspoň v rodině. Vyhrála Audi A4 B8 po FL, 2.0Tdi 130kw, 8st. multitronic. Upraveno Červenec 13, 2020 uživatelem Vala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vala Odesláno Únor 5, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2021 Tak teď už je ovečka opravdu na prodej, 3auta už neutáhnu 😄 Takže se pomalu budu s vámi loučit, ale vracím se zpět kompletně mezi Audi. Ale aspoň jsem si užil nějaké úpravy na vozu 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kechinsky Odesláno Březen 7, 2021 Sdílet Odesláno Březen 7, 2021 Viete mi pls niekto napisat kod farby tejto octavky? btw pekne si to prerobil! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vala Odesláno Březen 10, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2021 Pokud si myslím dobře 9201 by to mělo byt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.