Apendix Odesláno Srpen 9, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2018 S manželkou jsme měli škodu Felicii 2001 a Fabii 2001. Ta ale brzy zemřela a tak nám zbyla jen felina, která nám dělala radost v letech 2013 - 2018. Mezitím se nám narodila dcera, které jsou teď 3 roky a druhý potomek je na cestě, proto jsme se rozhodli pro změnu a pořídili si Octavii 1 z roku 2005. Jen taková vsuvka.. Felina sloužila každodenně na dojíždění do práce a ve chvíli kdy jsem přejel závoru v AAA auto, abych jim to tam za pár korun nechal, tak vypověděl motor no, nakonec si pro ni přijeli z vrakoviště a nedostal jsem za ni ani čokoládu... No nic, alespoň, že zemřela přesně týden po koupi "nového" Škoda Octavia I Combi, edice GT Vyrobno: 2004 V provozu od: 2005 Najeto: 184 000Km Palivo: Nafta Převodovka: Manual 6q Motor: 1.9 - 96kw Letní kola: Magma 17" Letní guma: Semperit - Speed life Zimní kola: Originál škoda O1 15" Zimní guma: Nokian WR D4 Výbava: xenony, kůže - alcantra, dvojitý kufr, climatronic, hágusy, loketní opěrka, maxi-dot , vyhřívané sedačky, tempomat, mlhovky, ASR, ABS, ESP, el.okna, el.vyh.zrcatka atd. Jde o dovoz z Německa po 1 majiteli. Auto před koupí prohlédl dobrý kamarád mého tchána v Havex auto, který ho projel diagnostikou a všemi úkony, které se běžně dělají a mělo by to být vše v pořádku. Vady: Interiér je v místech u spolujezdce docela dost poškrábaný, stejně tak vnitřní strana 5 dveří, které jsou opravované.. Klady: Nová spojka, rozvody, brzdy. Úpravy a servis který je v plánu: • Koupě zimního pneu a kol 15/16" • Koupě letního pneu 17" • Oprava karoserie (lem nad levým zadním kolem cca. 5cm) • Výměna baterie. Úpravy a servis který je hotový: • Výměna parkovací žárovky = 500,- • Změna jazyka maxidotu na češtinu = 80,- Částka za opravy: 580 Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Srpen 12, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2018 Tak vítej,chtělo by to víc fotek.jinak 500kc za parkovací žárovku??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jaster-83 Odesláno Srpen 12, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2018 Vitaj, ale jednickova octa rv. 2014 ??? V provozu 2015? Nebude to skor 2004 a 2005? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Apendix Odesláno Srpen 12, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2018 před 10 hodinami, Luk.ass napsal: Tak vítej,chtělo by to víc fotek.jinak 500kc za parkovací žárovku??? Děkuju, fotky dodám a 500 je pro to, že jsem byl se xenony v servisu (sundání nárazníku, vyndání světla, seřízení a montáž z5)... Myslel jsem, že to světlo při výměně zapadne zpět a bude, ale když se člověk pořádně podíval tak bylo vidět jak každé svítí trochu jinak vysoko... :/ před 14 minutami, jaster-83 napsal: Vitaj, ale jednickova octa rv. 2014 ??? V provozu 2015? Nebude to skor 2004 a 2005? Máš pravdu omylem jsem to "malinko" omladil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 12, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2018 Vítej mezi náma a zároveň ti přeju, ať jsi s octou dlouho spokojený Jinak v tom servisu tě natáhli, protože se přední nárazník nemusí vůbec sundávat a vyndání světla je otázka cca 2 minut (4 šrouby) a to by jsi zvládnul i ty doma. Pak by jsi jen zajel do servisu na regloskop (100,-) a máš hotovo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Srpen 12, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2018 Na STK je snad seřízení světel zdarma... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 12, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2018 Ale to jen v pripade, ze jses na STK, mimo STK to budou chtit asi taky zaplatit, ne? Zadarmo dnes nikdo nedela... ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Srpen 13, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2018 Když je tam normální technik a není plná linka aut, tak ke konci šichty to seřídí zadarmo, vždyť mu to zabere 2 minuty. Ale je to o lidech a přístupu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Apendix Odesláno Srpen 13, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2018 Tak dnes jsem jel na diagnostiku, změnit jazyk maxidotu z němčiny na čj. Největší radost z toho měla moje polovička, která ani po 2 týdnech neměla chuť si sednout za volant a taky se sním projet -> nechápu *Shikaree ... taky práce na 2 minuty, ale ono proč by to někdo dělal zadarmo, když si může nechat zaplatit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Srpen 13, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2018 http://www.stkbruntal.cz/cenik.php STK na které jsem dřív jezdil. Koukni na ceník. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Srpen 14, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2018 Origo xenony se neserizijou,ty si sami nastaví sklon paraboly. Takže tě pěkně servis obložil.zarovka za 10kc = 500Kč za seřízení,který ani udělat nejde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
palinator Odesláno Srpen 14, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2018 Co displej Maxidotu? Je funkční (tzn. už měněnej) nebo začíná mizet? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Apendix Odesláno Srpen 14, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2018 před 12 hodinami, Luk.ass napsal: Origo xenony se neserizijou,ty si sami nastaví sklon paraboly. Takže tě pěkně servis obložil.zarovka za 10kc = 500Kč za seřízení,který ani udělat nejde. Děkuju, alespoň vím pro příště kam nejezdit Jinak maxidot se ztrácel v horní čtvrtině, teď jak byli ty horka, ale pak jsem dal přes palubovku ručníček a přes čelní okno stínítko a je ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
palinator Odesláno Srpen 15, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2018 Já jsem si displej měnil, protože mě to mizení strašně sralo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Apendix Odesláno Srpen 15, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2018 Taky jsem byl pěkně naštvaný, když se mi to stalo poprvé ale naštěstí opravdu pomáhá, mít to ve stínu. Dokonce v Řecku na to prodávají speciální pokrývač přístrojovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
palinator Odesláno Srpen 15, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2018 Naneštěstí se to zhoršuje a nakonec nezbývá než displej vyměnit. Naštěstí to není nic drahýho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cacinek Odesláno Srpen 17, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2018 Od kdy se origo xenony neserizuji? Kdyz nevite, tak nepiste bludy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
palinator Odesláno Srpen 18, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2018 Pokud vim tak se dělá jen základní nastavení ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Srpen 18, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2018 Základní nastavení je jedna věc,seřízení světlometů druhá.Pokud světlomety po zapnutí chodí a projedou trajektorii,seřídí se podle regloskopu.Na světlometu jsou dva seřizovací šrouby na inbus,stranový a výškový. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Srpen 18, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2018 (upraveno) Jojo nastavení na regloskopu se dělá i u xenonu, vždy musíš mít nějakou výchozí polohu světla... Upraveno Srpen 18, 2018 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Apendix Odesláno Září 22, 2018 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2018 Tak jsem konečně přidal fotky a taky jsem pořídil druhou sadu kol (origo octavia 1). Jsou tedy docela dost poškrábané, ale ještě se to dá... Příští rok je mám v plánu přebrousit. Rovnou jsem objednal zimní pneu Nokian WR D4 Popřípadě ta přední kamera je z Aliexpresu za 67$, připojuje se do zapalovače a je na tom i parkovací kamera. Zatím spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.