Jump to content
Škoda Octavia Fórum • OctaviaClub.cz

Červené L&Kčko

Honza9007

Recommended Posts

• 4 weeks later...

Tak to je moc fajn že všechno funguje tak jak má! [emoji106] Jinak moc pěkné zimní fotky! [emoji106] Kde to je foceno? V neděli odjizdime na týden do Alp, tak jsem zvědavý jak bude ten můj Supík fungovat v pořádaných zimních podmínkách. Tady u nás to je bez problémů.

Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk

Tak to jsou pekelné zimní podmínky !!! :palec::palec::palec:

Tohle jsem teda ještě nezažil ani v Alpách a ani po tom moc netoužím :biggrin: . Můj "nej " zimní zážitek byl v Jeseníkách před pár lety, kdy jsme bojovali s úklidem sněhu z aut + odklizením příjezdové cesty k chatě asi 6 hodin ve 4 chlapech. A to za noc spadlo jen půl metru. Toto si neumím představit - takto vykutávat auta.... Opravdu mazec !

• 2 weeks later...

Trochu srandy musí být... [emoji1787]

b91b75627f1e2c09c450101c75a02249.jpg

Jinak kola se točí, kilometry naskakují... jediná hláska která mě štve je tahle:
274445d0a6a7c8b31820147cb6c22133.jpg
Pal totiž člověk zjistí, že benzinek prodávající AdBlue u stojanu je po republice fakt málo. Nakonec mě zachránilo TankONO [emoji3577]

Pekne z kopce[emoji16] ADBlue me stve. Proto vybiram benzin. Nechci byt otrok benzinek [emoji16]Navic jsou pry auta VW nachylny na preliti a pak to porad hlasi nedostatek mocoviny a musi se slozite opravovat.. Pry spatny plovak.. Tak opatrne[emoji6]

S přelitím zatím zkušenost nemám. Vždy tam dám to maximální psaný množství a max. o 0,2 víc (např.pro kulatou sumu peněz atp.).
Jinak ta nádrž vychází zhruba na 13500km. Jen teda slušně kolísají ceny AB; od 6,50 za litr u TankONO, až po 12,90,- někde na Benzině [emoji849]

The AdBlue ® consumption amounts to around 0.8 - 1.2 l / 1000 km.
The AdBlue ® tank filling is about 13 litres (udaje zde, strana 205 https://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/en/Superb_3V/05-2015/Manual/Superb/B8_Superb_OwnersManual.pdf)

To neni zase takovy zlo, ani moc otravovani navic, kdyz by to slo dobre, tak bych to doplnoval rovnou s vymenou oleje :)  a naklady do 200czk na 10.000 km, to je celkem v pohode, ne?

před 16 minutami, header009 napsal:

Jinak ještě mají AB na KM Pronách větších ;)

jj, jen se zrovna nevyskytla žádná cesta kolem pumpy s AB... to je takový to jak na potvoru; když to nutně potřebuješ, tak najednou široko daleko není žádná vhodná pumpa :biggrin:

Parádní fotečky ! Takovou spotřebu jsem teda ještě neměl[emoji16]! Jinak močovinu mi to ukazuje blbě, nikdy se mi nepodařilo natankovat množství které ukazuje palubák. Už 2x jsem pak utíral polité okolí nádrže....

Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...