vsh Odesláno Srpen 21, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2018 Ahoj kolegové, prosím o radu s následujícím: Octa 1.6 75kw. Přehřívá se někam ke 110-114 stupňům dle VAGu. Vstupní hadice do chladiče HODNĚ horká. Výstupní hadice lehce vlažná, bez problémů na ní udržím ruku. Porovnával jsem s 1.9 TDI a tam jsou teploty vstupní a výstupní hadice s výrazně menším rozdílem. Napadly mě 2 věci. Buď přicpanej chladič a nebo pumpa málo pumpuje. Z toho plynou 2 otázky, co mám: 1) Je to něco z těch 2 možností nebo to může být ještě něco jiného? 2) Jak můžu diagnostikovat, jestli je to pumpa nebo chladič (nebo něco jiného) Btw problém se neobjevil náhle, spíše se postupně zhoršuje. Díky za rady! Ivo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 21, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2018 Ja bych rekl, ze je KO termostat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajaaa6608 Odesláno Srpen 23, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2018 Indikuje teplomer na pristrojove desce ze se motor prehriva? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Srpen 26, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2018 Taky bych začal výměnou termostatu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Srpen 26, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2018 Jak píše Pajjaa, ukazuje budík teploty přehřívání? Tento motor (AVU, BFQ) má vyšší pracovní teplotu, něco k řízení chlazení je i zde: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.