Ol@f Odesláno Leden 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Nejsem žádnej tuzer :D Až uvidíš mou oktu, tak poznáš, že to není auto na tuning :) Spíš mě ten nárazník zaujal, vypadá to jako z FL, ale zase je to na předFL, tak jsem takovej zmatenej :D Jsi me nepochopil, v zadnem pripade jsem nechtel narazet na tebe. To oznaceni tuzer bylo na majitele toho auta kteryho jsi sem dal fotku. Zitra pochopis proc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 počkej to chceš říct, že už jsme starý, když nám dojedeš snižovat průměr? :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Asi myslel vek áut.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 (upraveno) Jednou se začít musí s tím snižováním průměru, lepší už to nebude Edit: Nemyslel, ale byla by to hezká výmluva Upraveno Leden 9, 2013 uživatelem Jack_Reacher 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Ol@f: Ok, tak snad se mi to podaří pochopit Jinak co s tím průměrem teda? :-D Mám se bát, že budu zelenáč se starým autem, nebo jak? :lool: Tak snad tam někdo po té 6 bude, abych Vás našel podle aut ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 to my netusime datum narozeni jsi v profilu nevyplnil a v podpisu nemas jaky a jak stary mas auto :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 oni jsou hodní, koukej na mě já jsem tady Seatí vetřelec a taky mě nekamenujou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 jinak budeme neco se skajou kutit u me a pak pojedeme na sraz asi takze nejak po 5 vyjezd z Bastru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Profil,kde bych vyplňoval věk asi ještě nemám vytvořenej, ale tak co... uvidíte odpoledne :) Snad moji černokrásku neodsoudíte i s řidičem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Tak mě napadá, jak poznám ke komu se mám hlásit. Budou transparenty a navigační cedule až ke stolu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Dobrá otázka :) Asi budu čekat u auta, než mě někdo vyzvedne, chvilku po 6 budu tam ... černej kombajn 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Aspoň v tom nováčkovství nejsu sám Já se obávám, že bude lehké poznat jakej stůl a jaká parta lidí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Jack_Reache: tak si dáme sraz na parkovišti a pak je budeme hledat :) Jakou máš barvu auta? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Já dorazím cca 18:15, zelená arctic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Ok, budu tam taky nějak tak ... černej kombík předFL ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Pohodovy srazek a rad jsem Vad poznal. neco z after party... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Tak koukám, že nakonec jste přeci jen měnili. Ale tak ono je to asi lepší, než to pak řešit někde cestou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Aleš píchnul? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 safra jsem odjel protoze jsem predpokladal ze nasedate a guma je OK, jsme to mohli udelat u me v teple v garazi, jste meli zavolat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Aleš píchnul? Už po výjezdu z Coly se stavělo a dofukovalo, nakonec jak koukám tak měnili v Bastru na Benzine. Jinak taky děkuji za příjemně strávený večer, a za to že sem se krapet vůbec nevyspal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Tak nakonec jste si přece jenom zahráli na automechaniky :D Ale jinak pohodovej srázek, jen mi asi fakt umřelo to parkovací čidlo, dnes ráno zase nic, ale když jsem teď parkovat, tak už zase fungovalo - snad to nebude nějaká velká pálka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 (upraveno) Čidlo Upraveno Leden 10, 2013 uživatelem Jack_Reacher 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 neni u pred FL rozdil jestli se jedna o stredovy cidlo nebo krajni ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Tak to fakt nevím, ale podle nabídky čidel bych řekl, že je to UNI, nikde to přímo nerozlišují. Takže pokud je rozdíl, tak by to musel říct někdo povolanější. Ale myslím si, že to bude UNI, protože tvarově budou identický a signál si přebere ŘJ, takže bych tipl, že hlavní podstata bude ve správném zapojení kabeláže (aby jednotka věděla, které je to krajní). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 No nebude to až taková pálka jak jsem myslel, za ten komfort to určitě stojí. Teď jenom doufám, že až to zítra napíchnu na VAG, že mi aspoň prozradí, který čidlo konkrétně je K.O. Měnit obě dvě jen tak preventivně se mi nechce :D Nebo myslíte, že to půjde poznat nějak okem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Dej spatecku a zapni zapalovani a priloz ucho k cidlu a kdyz funguje malinkato prska... da se to slyset nebo samo diagnostikou... Nejsem si jist ale na O 2 jsou cidla vsechny stejne... Jestli schanis cidlo ozvy se clenovi badys nejake bude mit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Takže diagnostika to zítra jistí :) bude to asi sporadická závada, protože to ráno nefunguje (už 2. den), ale zase odpoledne už zase v pořádku ;) Zkusím za kolik bych to sehnal já a pak bych se mu ozval. Nové jsem se díval tak do tisícovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Mas praskle nejake cidlo a jak se tam dostane voda prestane fungovat... jak to vyschne zase funguje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Ano, to by odpovídalo :-) Už tak měsíc mi blbnulo jedno z pravého předního. Pořád to ukazovalo nějakou překážku, i když před autem žádná překážka nebyla. Snad to bude jen jedno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 To jsem zase něco zaspal koukám teda spíš propil no tak snad zase příště.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.