Přejít na obsah

Brno a Jihomoravský kraj

Ol@f

Doporučené příspěvky

Mno, bohužel to nevyšlo jak jsem myslel, chtěl jsem středeční sraz večer vzít novou O III :rolleyes:.o) Ale bohužel nám ji do firmy zapůjčí nakonec v jiném termínu ... 18.-19.2.2013

Takže pokud by někdo měl zájem si ji prolézt detailněji, tak 18.2. navečer/večer se můžeme domluvit třeba v Bastru na Benzině ...

Upraveno uživatelem Jack_Reacher
Odkaz ke komentáři

Já jen takhle pro vás koho by to zajímalo, tak si můžeme v to pondělí dát sraz na Benzine v Bastru, hodíme řeč, prolezeme to a je to. Předběžně s tím počítejte, jak ji v pondělí dopoledne (18.2.) přeberu, tak to tady ještě potvrdím.

Olaf: to se mám jako urazit? :lol:

Odkaz ke komentáři

1.6 TDI Ravia to bude pecka

Jacku: nemam duvod te urazet ani smat se ti cele je to mireno na skodovku ne na tebe. Jsem rad ze te napadlo tohle udelat a nabidnout klukum tuhle sanci ale ja jsem proste na to auto a skodovku vysazenej od ty doby co jsem to pred necelym tydnem videl. Doufam ze to bude s halogenama a pri nasem stesti tam bude nekde pobliz nejaky rapo a pak pochopis.

Odkaz ke komentáři

Jojo, v to pondělí dopo napíšu jak se trochu zorientuju v práci a dojedu to vyzvednout.

Olaf: Já vím jak si to myslel :palec: Já se mezi autama pohybuju docela dost, takže chápu naprosto přesně co myslíš. Dneska, když jsem to domlouval tak stala ta O III vedle Rapida a je to tak :rolleyes: ... ale co už, já si najdu to nadšení i když to není úplně to pravý ořechový :palec:

Edit: já se musím přiznat, že mě osobně se asi i víc líbí rapid zepředu, protože přechod

mezi svetalama a maskou, je bez plechu v barvě vozu a pěkně se to protahuje od "ucha k uchu".

A co se týče základních předních světel O3, tak to je smutný doslova, protože obyč projektory O2 FL sou proti tomu o 100% jinde ... ale to je asi daň za to, že projektory budou až ve FL předpokládám ...

Odkaz ke komentáři

Tak ztratil nebo odcizil, to já nevím. Já říkám, že ráno na autě nebyly, když jsem kontroloval technický stav vozidla před jízdou. Takže suma sumárum vážená paní úřednice, značky nejsou, nějak si to do toho vašeho registu zapište B) ...Pokud už funguje :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...