p2p Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Lubine dorazis pristy tyden.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 jj.. šak musím.. síce toho budem mať dosť ten deň, ale to nejak zvládnem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 by tak vcera Dada sedel s Kalicem, ten chtel jit taky vcera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Pokud se v pořádku vrátím v úterý z hor, tak bych taky ve středu došel. Mě se náhodou líbilo, jak zlobili slečnu servírku Na to kolik má cm, tak si sjednala pořádek :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 tak ji pozlob a plivne ti do talire... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Já psal že se mě líbilo, když ste jí zlobili VY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 (upraveno) Mno, bohužel to nevyšlo jak jsem myslel, chtěl jsem středeční sraz večer vzít novou O III .o) Ale bohužel nám ji do firmy zapůjčí nakonec v jiném termínu ... 18.-19.2.2013 Takže pokud by někdo měl zájem si ji prolézt detailněji, tak 18.2. navečer/večer se můžeme domluvit třeba v Bastru na Benzině ... Upraveno Únor 8, 2013 uživatelem Jack_Reacher 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 to by slo ... jestli neco budes organizovat tak prijedu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 dej si bacha at ti prodejce nepodstrci Rapida, ukazuje se ze sami to ani moc nepoznaji dokonce kdyz je Rapo v lepsi vybave vydavaji to za OIII v zakladu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 (upraveno) Já jen takhle pro vás koho by to zajímalo, tak si můžeme v to pondělí dát sraz na Benzine v Bastru, hodíme řeč, prolezeme to a je to. Předběžně s tím počítejte, jak ji v pondělí dopoledne (18.2.) přeberu, tak to tady ještě potvrdím. Olaf: to se mám jako urazit? Upraveno Únor 8, 2013 uživatelem Jack_Reacher 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Budou i zkušební jízdy? :D A co vůbec budete mít za motor? Už máš představu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 No radši hromadné zkušební jízdy vynecháme, pojistku na blbost sice mám ... ale Jinak na 100% to bude 1,6 TDI v Ambition, stříbrná. Klasika v předváděčkách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 1.6 TDI Ravia to bude pecka Jacku: nemam duvod te urazet ani smat se ti cele je to mireno na skodovku ne na tebe. Jsem rad ze te napadlo tohle udelat a nabidnout klukum tuhle sanci ale ja jsem proste na to auto a skodovku vysazenej od ty doby co jsem to pred necelym tydnem videl. Doufam ze to bude s halogenama a pri nasem stesti tam bude nekde pobliz nejaky rapo a pak pochopis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 no jestli můžu a stihnu taky bych dojel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 jenom dej vedet v kolik v po aby jsem si udelal prostor... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 (upraveno) Jojo, v to pondělí dopo napíšu jak se trochu zorientuju v práci a dojedu to vyzvednout. Olaf: Já vím jak si to myslel Já se mezi autama pohybuju docela dost, takže chápu naprosto přesně co myslíš. Dneska, když jsem to domlouval tak stala ta O III vedle Rapida a je to tak ... ale co už, já si najdu to nadšení i když to není úplně to pravý ořechový Edit: já se musím přiznat, že mě osobně se asi i víc líbí rapid zepředu, protože přechod mezi svetalama a maskou, je bez plechu v barvě vozu a pěkně se to protahuje od "ucha k uchu". A co se týče základních předních světel O3, tak to je smutný doslova, protože obyč projektory O2 FL sou proti tomu o 100% jinde ... ale to je asi daň za to, že projektory budou až ve FL předpokládám ... Upraveno Únor 8, 2013 uživatelem Jack_Reacher 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Včera sem viděl OIII ve Znojmě s Jirkem (salon byl po cestě) no nic moc vám teda povím, aspon první dojmy teda.. Jediné co se mi snad líbilo, takže že vzadu na nárazníku má velkou odrazku :lool: světla pěkný,ale chce to zvyknout si.. Aneb starý dobrý "C" v OII.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 tak já jsem děděk sklerotická, od zítřka jsem bez toleda, takže já až do předvaděcí show 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 chces taxi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 jsem stejnak do 5 v bk a ibizou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Jime mě se pro změnu podařilo ztatit RZtku, tak jsem musel nechat auto zítra doma a v pátek musím zajít na dopravku :( Takže se asi taktéž zúčastním až předváděčky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Ofeig: já ji nemám :D P.S. nechceš ztratit obě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 pentadius: neboj, už sleduju tvou sbírku, kdy se tam objeví :D A obě? nejsem si jistej, že by to ta milá paní na dopravce pochopila :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 No co, ráno jsi přišel k autu a značky pryč. Asi nějaká ku.va zlodějská 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 kdyztak vim kde se spousta sluknutejch SPZ z okoli Zebetina nachazi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 já značky nekradu Ondro, to bych asi nepsal, že něco sháním, ale už bych je měl ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 SKAJA: ale to by byla chyba, tam je zásada říct, že jsi to ztratil. Pokud by Ti značku někdo odcizil, tak se to musí řešit s PČR ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Tak ztratil nebo odcizil, to já nevím. Já říkám, že ráno na autě nebyly, když jsem kontroloval technický stav vozidla před jízdou. Takže suma sumárum vážená paní úřednice, značky nejsou, nějak si to do toho vašeho registu zapište B) ...Pokud už funguje :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.