Přejít na obsah

Brno a Jihomoravský kraj

Ol@f

Doporučené příspěvky

Nechci se hádat, ale v tomhle je podle mě rozdíl :) Pokud jsi ráno přišel k autu a nebyly tam značky, když auto stálo venku na parkovišti, tak je velká pravděpodobnost, že Ti je někdo "ztopil". No a to musíš nahlásit na PČR, jde o to, že když Ty značky třeba už nad ránem tankovali na jiném autě naftu za 2000,- a odjely bez zaplacení, aby to nebylo na Tobě B)

Odkaz ke komentáři

Jj, chápu palec.gif Já to myslel spíš tak, že pokud vím, že mám ty značky doma, tak nemusím zneužití řešit. A když dojdu na magistrát, tak mi prostě musí dát nový/odhlásit to bez nich, bez ohledu na to, co se s těma původníma stalo. Prostě značky nejsou a hotovo...ostatně ani já to nevím, jestli upadly nebo je někdo sebral, takže nemůžu dát ruku do ohně ani za jedno, ani za druhý ;)

Nicméně máš pravdu, že ve výsledku nejspíš budou chtít vyplnit nějaký prohlášení, a tam jednu možnost člověk bude muset "zatrhnout", a jednodušší bude ta ztráta :)

Odkaz ke komentáři

Mno, tak abych to shrnul ...

Exterier - ty svetla sou sice divny jen v halogenech bez cocky, ale budiz. Ostatní mi nevadí je to jen otázka zvyku. Zadek se mi třeba líbí hodně, i ten prolis bych si zvykl. Celkově OK.

Interier - taky je to otázka času si navyknout kde co je, ale to je jen úhel pohledu. Jsou tu sice drobnosti, který popisují i ostatní, ale taky by se dalo zvyknout. Co mě vadilo v praxi při jízdě, je že ty "moderní" lesklý páčky pod volantem, kloužou pod prstama, a tempomat kolíbka na boku nemá pořádnej prolis na spodním tlačítku (SET/-), takže mi ztoho pořád prst sjíždel dolu ... Ještě je pravda, že základní sedačky jsou měkčí, takže otázka prosezení po čase, nebo zborcení bočnic (Jim si toho všiml včera). Jinak i ten interier by mi nevadil, zase bych si zvykl.

Celkovej pohled - no a to je to co mě sere ... přijel sem si ji převzít ve své OC II 1,6 TDI CR, a ve srovnání sní necítím to, že bych seděl v lepším autě. Jako ten pocit tam prostě není. Auto se sice lépe vodí za volantem, protože je lehčí, ale celkově působí tuze, kostrbatě a hlučne. Zvlášť ten hluk od zadních kol (nápravy) ... Sice je to auto větší v číslech, ale posun, kterej bych očekával tam nevidím.

Odkaz ke komentáři

... no prostě RAVIA :lol:

škoda, že jsem neměl čas přijet, prudit a rozmlouvat ať do toho nenastupujete :loool:

S tím posledním odstavcem souhlasím a to je to co mě nejvíc sere. Halogeny neřeším s těma bych si to nekupoval, jinak s bi xenama se mi to auto celkem líbí, interier je hnus, ale možná si člověk časem zvykne, ale pravděpodobně bych ho nechal přečalounit kůží. Ale ten pocit, že sedíš v moderním autě za cca 800 tis, ten tam prostě není :(

A nebo potom OIII v Combíku. Vypadá mnohem líp a nejde splést s Rapidem .... jen vyřešit ten strohej interiér a bude to použitelný auto ;)

Odkaz ke komentáři

Jojo přesně, jak sem se tak díval dneska na tu ofiko fotku kombíku, tak sem si říkal, že je to aspoň tak nějak jiný. Ale obávám se, že ten pocit "levnýho plechu" tam zůstane i tak.

Já mám v plánu v létě ve svým autě si udělat vytlumení dveří + kufru, tak sem pak zvědavej na posun hlučnosti a pocitu z jízdy (hlavně ve vyšších rychlostech).

Odkaz ke komentáři

Pánové já se obávám, že "posun" k OIII není o tom, že to auto má být "lepší, kvalitnější, nebo tak něco", to je jen a pouho pouze další generace.. nic víc, nic míň.. To, že z OI na OII to byla "revoluce" a "evoluce" to je věc druhá..

Tak to vidím já :lool:

Jo a zvyknem si na vše.. :lol:

Odkaz ke komentáři

No, ale nepsaným pravidlem za X posledních let je, že nová generace se posouvá někam dále a výše :lol: auta nám rostou, materiály by měly být kvalitnější, zákazníci sou ale stále náročnější, ale zároveň chtějí míň platit :palec:

Já souhlasím, že ten rozdíl jako byl mezi O1 a O2, tam nebude, ale když si do nový OIII sednu a projedu se, tak necítím, že jedu v autě který je vývojově zase někde dál.

Ale jak jsem psal, já si zvyknu na všechno ve výsledku :lool:

Odkaz ke komentáři

A hlavně OIII je TECHNOLOGICKY (el.systémy) úplně někde jinde jak OII (i když Rolba kdeco dodělá, že :lol: ).

Ale ty asistenty a jiný "vymoženosti" jsou ofiko až věcí OIII a její technologie (převzanou z koncernu), materiály bych řekl, že jsou stejné /jako kastla/ možná právě ne-li levnější na výrobu (složení).. Interier, pravda, tam se šetří a ojebává nejvíc.. viz naše zkušenost OII vs. Yeti a rozdíl 5let.. některý věci jsou u Yeti horší jak v té "staré" OII..

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...